Dal ale skor za sedlom ako v sedle. Nieje to moja salka kavy. Ale treba aj take jazdit. Hovorim tomu nutne zlo. Nabuduce ale dam chatu , zltu na brestov a jedlovinu. To je 5star zjazd.
double: ja to chodim raz za 5 rokov .. a ano, za sedlom samozrejme .. raz za cas treba, ale je to velka spotreba zadneho plasta .. a predlaktia trpia veru. Tu jedlovinu mas gpx, ako sa to jazdi ?
kvakob: ja si obvykle davam 1 lyzicku do 2l vody .. ale teraz jazdim na sumivych tabletach z lidla
Tu je GPX. Nepytaj sa ako sa to jazdi ale chod to:) My sme isli od sedla brestov po zltej hore zblblo mi tam GPX.
Potom krvavu po zltej sme sa napojili na zvaznicu k jedlovine a odtial trail jedlovina. Ale odporucam z nezabudskej lucky po zvaznici hore na chatu z chaty po zltej na sedlo Brestov odtial zbehnut kusok dole na zvaznicu pod jedlovinou. Kusok po zvaznici dole a dat ten trail. Na koci potom ako vides na zvaznicu treba sa dat este dolava lebo tam este ten trail pokracuje ale to sme nevedeli bolo to zarastene. a vidis rovno na luke. resp na zltej. Rozmyslam ze nabuduce si necham auto v strecne pojdem toto a potom sa presunem a este dám chatu pod magurou.
Tu zltu poznam, sa sla v 2010 vo Varine, co organizoval Lapierre a toto som mal uz naplanovane, ze niekedy pozriem. Tak fajn Zrejme ako pises a mapa vravi, to povodne slo az z Jedloviny, ale to uz minule niekto pisal (asi katko), ze je to zarastene. Presun sa da inak aj vlakom, ale lepsie autom. Myslim, ze by malo ist stihnut toto, Maguru aj Chleb.
Sobotňajšia Kráľova hoľa. Na začiatku na Šumiaci slnko a 30 stupňov, na vrchole búrka s dažďom a 12 stupňov
A jeden prehnane iniciatívny strážca prírody, ktorému vadilo aj fotenie s bikom pri vrcholovej značke. Sedel zalezený v aute opodiaľ a keď šiel niekto s bikom k vrcholovej značke vystrelil po ňom ako raketa
Sobotňajšia Kráľova hoľa. Na začiatku na Šumiaci slnko a 30 stupňov, na vrchole búrka s dažďom a 12 stupňov
A jeden prehnane iniciatívny strážca prírody, ktorému vadilo aj fotenie s bikom pri vrcholovej značke. Sedel zalezený v aute opodiaľ a keď šiel niekto s bikom k vrcholovej značke vystrelil po ňom ako raketa
A ako argumentoval? Že cyklotrasa končí pri budove vysielača?
Celkom trapas, ak sa niekto vyvvezie hore autom a začne tam chrániť prírodu...
Pri tej značke som mal bike opretý asi 6x, som recidivista.
Mik98: striktne podla zakona ano .. lebo to uz nie je asfaltka a erodujes drahocenny material Nizkych Tatier .. ale zaujimalo by ma, ako by chcel chytit niekoho, kto by pri znacne nezastal.
Nejak podobne. Zacal by bezat a kricat modra-modra...
Viete preco musia byt 3 policajti v aute?
Jeden soferuje, druhy sa vykloni z okna a robi hu-hu-hu (sirenu) a treti sa tiez vykloni z okna, kruti hlavou a sucasnu krici :
modra-modra-modra-....
Jeden soferuje, druhy sa vykloni z okna a robi hu-hu-hu (sirenu) a treti sa tiez vykloni z okna, kruti hlavou a sucasnu krici :
modra-modra-modra-....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kvakob: ja si obvykle davam 1 lyzicku do 2l vody .. ale teraz jazdim na sumivych tabletach z lidla
Potom krvavu po zltej sme sa napojili na zvaznicu k jedlovine a odtial trail jedlovina. Ale odporucam z nezabudskej lucky po zvaznici hore na chatu z chaty po zltej na sedlo Brestov odtial zbehnut kusok dole na zvaznicu pod jedlovinou. Kusok po zvaznici dole a dat ten trail. Na koci potom ako vides na zvaznicu treba sa dat este dolava lebo tam este ten trail pokracuje ale to sme nevedeli bolo to zarastene. a vidis rovno na luke. resp na zltej. Rozmyslam ze nabuduce si necham auto v strecne pojdem toto a potom sa presunem a este dám chatu pod magurou.
A ako argumentoval? Že cyklotrasa končí pri budove vysielača?
Celkom trapas, ak sa niekto vyvvezie hore autom a začne tam chrániť prírodu...
Pri tej značke som mal bike opretý asi 6x, som recidivista.
modra-modra-modra-....
tych sa boja lebo by dostali na hubu...
modra-modra-modra-....
A červená je kde?