KinDo, bol som to nedavno po 2 rokoch za sucha a uzil som si to necheskutocne. Tyzden potom za mokra som sa vytrapil. Podla mna ale skvely trail na trenovanie techniky
Mam len tuto jednu, z mobilu bolo uz dost neskoro ked som to fotil. Je to tak ako pise wiedrzensky, je to paradne na trenovanie. Raz za cas to idem aj opacne. Na celej dlzke su asi 3-4 kratke miesta ktore treba pretlacit. Ak by sa trochu preukladali kamene bolo by to cele jazditelne v sedle.
Presne tak, pár malých úprav a bolo by to prejazdné bez problémov v celej dĺžke v smere Minčol-Javorina. Nevymyslíme nejakú brigádu, ak by sme sa nazbierali v dostatočnom počte, tak za jeden deň tam máme diaľnicu
Odkial budes vyrazat? Zo Strazova chces ist cez Samostrel do Priedhoria a odtial do Mojtina?
Mám auto takze Ho nechám v cicmanoch dám strazov cez samostrel do cicmian a potom sa presunem do Košece. Nechce sa mi moc po asfalte chodit. Zrejme idem sám tak mám miesto v aute volne
Napisem vecer ked sa budem vracat z piva, v akom som stave
Ak by to bolo OK, pridal by som sa. Stretli by sme sa v Cicmanoch a teda ked tak, ten kusok by som sa previezol s tebou autom ku Kanade
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw, par tyzdnov dozadu hurmikak pisal ze tam je odbocka na nejake serpentiny, ale nikdy som si nevsimol ziadnu zasadnu odbocku, viete niekto poradit?
neake foto z dneska. Ako ste sa dohodli s orlovecsk na utorok, idete niekam? Rad sa pridam, ak mozem.
Odkial budes vyrazat? Zo Strazova chces ist cez Samostrel do Priedhoria a odtial do Mojtina?
Mám auto takze Ho nechám v cicmanoch dám strazov cez samostrel do cicmian a potom sa presunem do Košece. Nechce sa mi moc po asfalte chodit. Zrejme idem sám tak mám miesto v aute volne
Ak by to bolo OK, pridal by som sa. Stretli by sme sa v Cicmanoch a teda ked tak, ten kusok by som sa previezol s tebou autom ku Kanade
btw, par tyzdnov dozadu hurmikak pisal ze tam je odbocka na nejake serpentiny, ale nikdy som si nevsimol ziadnu zasadnu odbocku, viete niekto poradit?
myslis tie nahor medzi sedlo okopy a mincol? no v dobrom stave asi nebudu a ked kuknes vrstevnice tak aj tak nejazditelne...