Tema na riesenie technickych veci ohladom e-bajkov, nie na dohadovanie vyjazdov!
Prosim diskutovat vecne, bez hejtovania a vyvolavania flejmu. Provokaterov budem riesit bez varovania a budem im davat dostatocny cas na vychladnutie.
Vyjazdy na e-bajkoch dohadovat tu: mtb-akcie-vyjazdy/ebike-vyjazdy-t37376.html
Ego-kit 2400W
120Nm
maximalka 70km/h
Hmotnost biku 22,8 Kg
Ram NS bikes Fuzz 206 mm s RS vivid R2C s custom farbou
kolesa Hope PRO4 s carbon rafikmi (1900g) s kotucmi 225 a 203 mm
ostatne vidno na fotkach
tykokos, 2400W?? s tym vyjdes aj Everest
http://ebikeee.com/2011/11/09/knowledge-base-drive-trains-4-ego-kits/
a ide to hore kopcom uplne bez slapania
Nie nechodim a naozaj to pri jazde nejak extra nepocitujem. Uzvivam si jazdu, ruksak neriesim
milanko, to si ty vsak? co sa stalo s tvojim starym nickom?
---
Jamis - tu baterku treba pripevnit na ram, nech ju nemusis nosit v batohu ako taky idiot
---
Jamis - tu baterku treba pripevnit na ram, nech ju nemusis nosit v batohu ako taky idiot
ono je to tak original ze je to v ruksaku a aj my to tak vyhovuje, tak ako mnoho dalsim, je to velmi predavany set, samozrejme nie u nas. Po objednavke sa na to caka pol roka az rok
Po prve to na bajk nie je kam dat a po druhe je lepsie mat bike o 4kg lahsi ako keby mal mat 27kg to uz by bolo dost takze a neohrabane a neviem si stym moc predstavit skakat nejake skoky. Uz teraz je ta hmotnost na hrane, ale uz lahsie som to nedokazal poskladat. Usetrit sa dalo este na brzdach, ale chcel som konkretne tieto a jedine co este viem odlahcit je titanova struna, ale to som zatial neriesil nakolko som nevedel aku tvrdost budem potrebovat. Ja som stym velmi spokojny, su ludia co sa tomu cuduju ze na chrbate atd, ale najprv treba vyskusat a potom argumentovat. Ti co to vyskusali boli vsetci nadseni
Chalani co maju trebars stredove pohony Bosch, Yamaha a trebas aj ten Bafang a uz nehovorim o HUB motoroch so sinusovou riadiacou jednotkou...to ani nepocujes ze ide na baterky...design uhladeny, tichucky , a ver , vie bit aj lahucky a aj s baterkou v rame pod 20kg. Dojazd ani neries lebo na elektrickej "krave" viac ako 100km asi nechodi nik. A ak tak len najstatocnejsí!
Moc som ta asi nepotesil.
Ak budes chcet informacie ohladom tychto veci napis sukromnu spravu , dam ti link na jeden server kde su chalani co toho o tom vedia hooodne, a poriesia ti aj prípadne problemy ktore na seba nenechaju dlho cakat...a to mi ver!
Hodne kilometorv a hlavne vela zabavy prajem.
A nedaj na keci, že 60 je velka rychlosť, to idem aj so Smokovca, či z vápenice..., tak veľa šťastných kilometrov
Vsak ten link daj sem do fora. Hodi sa urcite aj inym e-bajkerom. Co tie tajnosti?
Chalani co maju trebars stredove pohony Bosch, Yamaha a trebas aj ten Bafang a uz nehovorim o HUB motoroch so sinusovou riadiacou jednotkou...to ani nepocujes ze ide na baterky...design uhladeny, tichucky , a ver , vie bit aj lahucky a aj s baterkou v rame pod 20kg. Dojazd ani neries lebo na elektrickej "krave" viac ako 100km asi nechodi nik. A ak tak len najstatocnejsí!
Moc som ta asi nepotesil.
Ak budes chcet informacie ohladom tychto veci napis sukromnu spravu , dam ti link na jeden server kde su chalani co toho o tom vedia hooodne, a poriesia ti aj prípadne problemy ktore na seba nenechaju dlho cakat...a to mi ver!
Hodne kilometorv a hlavne vela zabavy prajem.
Ahoj nic nove si mi nenapisal, vsetko co si napisal uz davno viem a ego kit som si zvolil pretoze som chcel vykon a chcel som normalny zjazdovy bike kde nahodim ego a ked ho zdemontujem mam plnohodnotny zjazdak.
Problemy s ego kitom nie su, neviem o nicom. Tento ego kit ma za sebou konkretne uz dva roky jazdenia, je zo spodu aj trochu ***** o skaly a stale funguje. Ked uz nevladze (teda ma tepelnu ochranu) a je teplo 30 a viac tak sa sam vypne a asi za minutu ide dalej. Vcera bolo 18C takze som mu nakladal a az po 17tich km do kopca sa vypol. To ze to huci mi nevadi a poviem pravdu ked jazdim uzivam si jazdu a to ze mam v ruksaku 4kg ani neviem.
Co sa tyka retaze pastorov atd, preto som volil XTR kazetu nakolko ma titanove pastorky, cize aj nieco vydrzia, mam to oskusane z normal biku ze XTR kazeta ma 3krat dlhsiu zivotnost napr ako sram XX
Nez som zacal vyberat bike a motor preslo niekolko mesiacov, vazne som uvazoval na specialized levo, ale chcel som minimalne 200mm a 200mm zdvihy a to nema ziadny seriovy e-bike ( aspon v dobe ked som hladal) a vybral som si presne to co som chcel, bolo to sice dost drahe cele, ale stoji to za to.