Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Akcia -33% Sportful CHECKMATE THERMAL dámsky dres, pompelmo mulled grape
od 55,99 €
-33%
MOC 112 €
-11% icebreaker Merino 200 Sonebula tričko, Mid Navy/Royal Navy/Snow
79,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -10% Smartwool Thermal Merino Base Crew dámske tričko, nightfall blue heather
108 €
-10%
MOC 119,95 €
toto by sa zislo na viacere chodnicky v okoli BA
PS Raz som si kupil Crivit tachometer v Lidli nech mam nieco v rezerve a pacilo sa mi, ze ma teplomer ale na moje starnuce oko to malo na displayi velmi tenulinke znaky - necitatelne. Tak mi to dost dlho trvalo, nez sa mi to podarilo dakomu darovat.
konkrétne 8.12 a 12.12 sú vcelku reklamované.....
ale vyššie modely sú naozaj super pokial človek nepotrebuje GPS(v takom prípade garmin) ale rox9.1, rox6, rox5 a sigma bc 2209 bezproblémovo
Osobne som bol milo prekvapeny lidlovým tachometrom čo všetko za par eur dokáže , podsvietenie, nastavenie počiatočných km, a kopu inych funkcii som u tachometra za 7e fakt nečakal, síce je škaredy a plast pôsobí lacnym dojmom, ale ak to vydrzi tie 3roky, na ktoré ma zaruku, tak nie je o čom
Za cenu pár spomínaných sa dá vykúpiť celá várka v lidli, ešte ostane aj na sójový kmeň
https://www.offerscheck.org/crivit-pro-photochromic-multi-sport-glasses/lidl/2016/kw-17/285400
Vaha 21g ....
Tie fotochromaticke Bislett mi ale vôbec nesadli na tvar, ani po dlhšom nastavovaní..
A z Cr som mal info, zevraj je to totožny model co mali v lidli, tak som to neporiesil..
Ale ak by u nás mali tie fotochromaticke za 15e tak ich beriem aj keby nesedia:)
Dojazdený je vtedy, keď si na ňom samé deviatky?