Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
a kto hovorí že je gramárska? zatial postači a už je v pláne 8,5 gramová aerozine každopádne ma hlavne zaráža 40gramová kovadlina ktorú tam cpe ghost....pričom tatko má na rockmachine za polovičnú cenu 10gramovú....
a kto hovorí že je gramárska? zatial postači a už je v pláne 8,5 gramová aerozine každopádne ma hlavne zaráža 40gramová kovadlina ktorú tam cpe ghost....pričom tatko má na rockmachine za polovičnú cenu 10gramovú....
Reagovala som na toto "Da bomb zacali gramarit?"...
Kristina ok to jo ale tak na da bomb komponenty je to už v podstate docela gramarina pre mňa je to dočasné cenovo dostupné riešenie....konečne som sa zbavil tej blbej páčky...
misopetrovic Taiwancov z Da bomb poznám veľmi dobre. Niektorých aj osobne. Veď Narrow-Wide prevodníky a 42z pastorky čo predávam s logom Werk sú robené na zákazku priamo u nich
BTW: toto je IMHO gramárska objímka Priemer 38mm na Scott Scale. Ak by mal niekto záujem, mám ju doma nevyužitú.
suncycle mávalo napísané ak to bolo "komplet" aj pri magurách MT8 mali hmotnosť komplet... napr pri shimanách majú 199gramov čo je naozaj hmotnosť prednej brzdy bez kotúča... preto som rátal s tým že kedže pri guide R neni nič dopísané tiež je to len hmotnosť brzdy..
každopádne výmenu nelutujem na shimano som bol vždy zvyknutý takže spokojnosť
Kristina jop predtým som jazdil XT, v podstate som šiel na istotu len som si spravil radosť topmodelom hehe no ja mám trošku vačší rám XL predná niečo medzi 70-75cm a zadná 145cm
akože dnes som si zase po dlhej dobe pripomenul prečo neznášam servisovať zadnú hydru na bajku kde je aj hadica vedená vnútrom rámu
Pockaj pockaj o servis samotnych brzd nejde(vsetky nove shimana sa servisuju jednoducho) ale ani na avid nemozem nadavat odvzdusnenie zatial mam 100%uspesnost odvzdusnenia na prvy pokus
Hovorim o brzdovej hadici vedenej vnutrom ramu(je to otravne cele rozoberat prevliekat ramom atd....
No však to je ako servis Akurát musíš odstrihnúť hadicu pri páke, povoliť druhú stranu pri brzde, aby si z nej vylial olej, prestrčiť cez rám, namerať správnu dĺžku, nasadiť novú olivku a všetko zaskrutkovať do páky. No a potom odvzdušňuješ
Ale ani ja nemám rada brzdové hadice vedené vnútrom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a kto hovorí že je gramárska? zatial postači
Reagovala som na toto "Da bomb zacali gramarit?"...
Lybar Integrated seat clamp
BTW: toto je IMHO gramárska objímka
Idem skor cestou primeranych financii v pomere s usetrenymi gramami a nie cestou maximalneho setrenia gramov nech to stoji cokolvek
Shimano XTR zadná 219g neskrátená
sram guide R predná 255g 75cm hadica
sram guide R zadná 304g 145cm hadica
čakal som že tie guide budú ťažšie lebo podla suncycle.sk by orientačne mala mať predný 370gramov (reál 255gramov je teda hoodne velký rozdiel
každopádne výmenu nelutujem
akože dnes som si zase po dlhej dobe pripomenul prečo neznášam servisovať zadnú hydru na bajku kde je aj hadica vedená vnútrom rámu
Hovorim o brzdovej hadici vedenej vnutrom ramu(je to otravne cele rozoberat prevliekat ramom atd....
Ale ani ja nemám rada brzdové hadice vedené vnútrom.