kvakob, praveze pisal ze to je smerom na "asfaltku" na polom, tak neviem
Ta odbočka je skutočne smerom dole na cestu (buď na tú zvažnicu nad asfaltkou, alebo na asfaltku na Polom) v zákrute pri takom veľkom kameni. Škoda, včera som tadiaľ šiel, mohol som to odfotiť.
no podla mapy to pokracovanie serpentin ide dole ,ale pod tajpanom je uz len jedna zakruta a potom skoro stale rovno cez vrstevnice dole az sa napoji na cestu co usti na asfaltku v tej zakrute vyssie od zaciatku vretenice... este v cirka 980m.n.m. sa z neho odpaja slepa vetva konciaca niekte pod cestou pri polome na ktoru vyjde tajpan...
Ta odbočka je skutočne smerom dole na cestu (buď na tú zvažnicu nad asfaltkou, alebo na asfaltku na Polom) v zákrute pri takom veľkom kameni. Škoda, včera som tadiaľ šiel, mohol som to odfotiť.
ak tadial pojdes niekedy v blizkej buducnosti znova tak prosim, dakujem!
myslis tie nahor medzi sedlo okopy a mincol? no v dobrom stave asi nebudu a ked kuknes vrstevnice tak aj tak nejazditelne...
K tomu Taipanu: je to odbocka, ktorou sa da dostat krasnymi serpentinami na asfaltku, ktora vedie do sedla Javorina. Na tych serpentinach je zopar spadnutych stromov, ale nic hrozne. Ked sa mi bude chciet, tak to zakreslim do mapy. Odbocka sa na prvy krat mozno tazko hlada.
Borci, neviete o nejakom pumptracku/dirttracku v žiline? Začul som o niečom pri Kragujevskej/Bratislavskej ale ked som sa tam bol pozriet, tak som nic nenasiel.
Čaute, viete mi poradiť nejaký zaujímavý výjazd zo ZA, ktorý by šiel cez Lietavský hrad, Roháčske sedlo a Hričovský hrad a späť do ZA (hej, chcem pozbierať zase nejaké vrcholy do VKŽ ). Ideálne čo najmenej asfaltu, pekné traily len potešia, ale prežijem aj zvážnice. Jazdil som tam 2x len v rámci Súľovského maratónu, tak to tam moc nepoznám. Super by bolo keby to bolo do tých 50-70 km a 2000 výškových. Díky moc.
Čaute, viete mi poradiť nejaký zaujímavý výjazd zo ZA, ktorý by šiel cez Lietavský hrad, Roháčske sedlo a Hričovský hrad a späť do ZA (hej, chcem pozbierať zase nejaké vrcholy do VKŽ ). Ideálne čo najmenej asfaltu, pekné traily len potešia, ale prežijem aj zvážnice. Jazdil som tam 2x len v rámci Súľovského maratónu, tak to tam moc nepoznám. Super by bolo keby to bolo do tých 50-70 km a 2000 výškových. Díky moc.
Volodaj - mozno este napis, odkial chces vyrazat a kde koncit (resp. ci prides vlakom / autom - neprdpokladam, ze sem prides cez kopec ).
chalani ti isto nieco vymyslia ...
kedy sem chces ist ?
To ta asi sklamem, v okoli Sulova moc trailov nie je . Kazdpadne mozes ist zo ZA do Hricovskeho Podhradia nizsie prilozenym GPX (Ovciarsky trail), odtial vytlacit na hrad a pokracovat zvaznicami po cervenej na Rohacske sedlo, dalej po modrej do Podhoria na hrad a z hradu pred vstupnou branou chodnikom po lavej strane hradu (Lietavsky trail). Skoncis v Lietave a v podstate si dojazdil
Keby si si to chcel predlzit a chcel nieco zaujimavejsie, tak z Rohacskeho sedla chod Sulova, odtial Patuch - Sedlo pod Kamennym dielom a Zibrid. Odtial mas dve moznosti: zjazd po zelenej na Jasenove je pekny trail a zjazd spat do sedla pod Kamennym dielom je super korenisty a skalnaty (urcite najzabavnejsia sulovska vec ) Potom sa uz treba len dostat zvaznicami do Lietavskej Svinnej a pokracovat na hrad
Volodaj - mozno este napis, odkial chces vyrazat a kde koncit (resp. ci prides vlakom / autom - neprdpokladam, ze sem prides cez kopec ).
kedy sem chces ist ?
Veď píšem, že zo ZA . Prídem najskôr vlakom, autom sa mi momentálne cez strečno trepať vôbec nechce keď vidím čo sa tam denno-denne deje. Dátum ešte neviem. Tento a budúci týždeň skôr nie a 16 odchádzam na týždeň do Talianska, tak asi až potom. Zatiaľ len zhromažďujem trasy zaujímavé
Náhodou nemá niekto v priľahlej oblasti k starej tehelni v Žiline ( trojuholník: Bytčica, Metro, ul. kamenná) pumpu na vidlice/tlmiče ? Na mojej vypovedala hlavica, sfúkol mi celý tlmič a na vypustenom domov nezájdem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ja som dnes našiel aj vyskúšal, škoda tých 2 stromov ale super treba to vyjazdit
ak tadial pojdes niekedy v blizkej buducnosti znova tak prosim, dakujem!
K tomu Taipanu: je to odbocka, ktorou sa da dostat krasnymi serpentinami na asfaltku, ktora vedie do sedla Javorina. Na tych serpentinach je zopar spadnutych stromov, ale nic hrozne. Ked sa mi bude chciet, tak to zakreslim do mapy. Odbocka sa na prvy krat mozno tazko hlada.
Po Rohacske sedlo mozes napr. tadialto, mne sa to tam celkom paci:
https://www.strava.com/activities/532333518
Dalej nepoznam.
kedy sem chces ist ?
To ta asi sklamem, v okoli Sulova moc trailov nie je
Keby si si to chcel predlzit a chcel nieco zaujimavejsie, tak z Rohacskeho sedla chod Sulova, odtial Patuch - Sedlo pod Kamennym dielom a Zibrid. Odtial mas dve moznosti: zjazd po zelenej na Jasenove je pekny trail a zjazd spat do sedla pod Kamennym dielom je super korenisty a skalnaty (urcite najzabavnejsia sulovska vec
kedy sem chces ist ?
Veď píšem, že zo ZA