nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
reklama sa dá robiť aj inak ako z čela, stačí si zobrať dáždnik
Inac k odmietnutiu cudzej pomoci je pekne video
mozno podla pravidiel ano, ale niekedy sa riadne prizmuria oci. pamatam sa na pamatny rocnik Gira ktory bol vtedy brutal, pred Zoncolanom uz radsej vynechali v etape aj Monte Crostis ( aj ked zjazd vobec nebol nebezpecny ) a dalsi den isli tiez riadny zahul. vtedy sme stali hore na Fedaii...pvych 20 cyklistov preslo ako tak v tempe, dalsi sklene oci a zvysok od 50 miesta vymalovane na total. po 45 minutach ako presiel prvy zacali ludia schadzat dole z kopca a medzi nich prechadzali zufali jazdci...a na jednej dlhej "rovinke" islo vacsie grupetto a ludia tlacili snad vsetkych
...ja mu to hovorím stále , ale akosi " nie je doma "
To bola zrejme ta ista etapa, co som aj ja spominal
Tiež som ten rozhovor počul. Len do momentu, keď sa s ním lúčil som netušil, že ide o Jura pokiaľ ho tak pri lúčení neoslovil. Som myslel, že sa rozpráva s nejakým fanúšikom Tinkoff tímu. Vidieť, že sú bratia. Peťo síce veľký rétor nie je pri rozhovoroch, ale robiť rozhovor s Jurom musí byť asi ešte väčšia tragédia.
lepsie jak behat po trati v trapnych kostymoch
Dave Watson - Tour de france GapOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down