Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
tak teda, počasie sa celkom drží. Za ten mesiac mi strašne upadla kondícia, takže by nemuselo začať pršať, pretože rýchlo to domov nestihnem. Ani búrky by byť nemuseli, som akorát na polceste do gabčíkova. Kopce ešte radšej nechcem, tak dnes iba asfaltové peklo.
Teraz sme sa vrátili s Lukinom a poviem vám v lese "naparádu" vlhkosť, vzduch, teplota a už sa nepráši po včerajšom lejaku
Konečne počasie čo mám ja rád
súhlas, búrka prehrmí a za pár hodín je kľud, ale to čo bolo vlani - dva týždne v kuse 35 stupňov na celom Slovensku a bezmála mesiac ani kvapka, to teda bolo riadne ***** počasie, ktoré patrí o 2000 km južnejšie a nie do našej miernej klímy....
Pre bajkera je ale zial horsie, ked su taketo burky, potom su cesty zapratane konarmi a padnutymi stromami . A lepsie sa planuju viacdnovky ked je tak, ako minuly rok. Lebo jedine, co treba planovat su vodne zastavky. Minuly rok bol rokom tepla (extra teplo zaciatkom roku, v marci, v lete, september na horach vo vyske 1500 cez 30st, november teplucky) taky si nepamatam za zivot, tento rok je rok vetra, takisto si taky nepamatam (ale pamat je zradna ). Som zvedavy, co bude buduci rok. Asi rok opice.
Podla mna je najlepsi vyjazd ked clovek vie ze budu burky a tiez ked je vonku pred bliziacou sa burkou. Je to take ine, zaujimave a spolu s adrenalinom ta spravna atmoska na vyjazd. Sledovat to vsetko a predvidat, hladat kde sa schovam. Je to take spestrenie vyjazdu.
Lepsie ako predvidat ci neuschnem a neskapem do dalsieho miesta kde doplnim vodu. Take vyjazdy sa planuju niekde na pusti s ťavou a nie s bikom na slovensku.
A vzdy ked som zmokol pocas burky do nitky je to lepsi zazitok ako niekolkohodinove smazenie pri 36stupnoch.
jj toto leto stoji za hovno...ale posledne roky uz je to pravidlom a ine to uz asi nebude. musime sa s tym len zmierit
Zmieriť sa, alebo nebyť tak pohodlný (nemyslím teba konkrétne), ale Slovač sa stále sťažuje, že v lete je moc teplo v zime moc zima....treba sa prispôsobiť, nečakať na "ideál"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konečne počasie čo mám ja rád
Lepsie ako predvidat ci neuschnem a neskapem do dalsieho miesta kde doplnim vodu. Take vyjazdy sa planuju niekde na pusti s ťavou a nie s bikom na slovensku.
A vzdy ked som zmokol pocas burky do nitky je to lepsi zazitok ako niekolkohodinove smazenie pri 36stupnoch.
Zmieriť sa, alebo nebyť tak pohodlný (nemyslím teba konkrétne), ale Slovač sa stále sťažuje, že v lete je moc teplo v zime moc zima....treba sa prispôsobiť, nečakať na "ideál"