nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
a ti co im lezie Sagan na nervy..... chlapci..... keby takehoto cyklistu mali v krajine ako BE, NL, GB, F.... vyvazili by ho zlatom kazdy den a nosili by ho na rukach!!!!
ale vazne.... mne sa celkom nepaci ze sa niekto vozi celu tour v baliku na 1/3 plynu a potom vyleti nejaky kopec a vyhra celkovo...... preto som ho doteraz nemal rad..... totiz, keby to bolo jak pred 20-30 rokmi a kazdy isiel celu sezonu a "za svoje", nemal by sancu vyhrat nic asi............ ale teraz to zmenil, potrenoval aj zjazdy, aj sa pusti do uniku..... klobuk dole a ma u mna + lebo je to iny cyklista jak ine roky...
a spurtovat so Saganom???.... srandujes???.... to jakoze skusil aby sa nepovedalo ale uz ked sa postavil do pedalov bolo jasne ze nema sancu.... spurter z neho nebude zo dna na den tak ako nemoze byt zo Sagana vrchar len tak..... Sagan je momentalne najvsestrannejsi cyklista ..... nakoniec, hovoria to aj osobnosti cyklistiky... TU
--
inak fruna na ceskom fore prezyvaju pavouk alebo kudlanka, a kukam ze ty si vymyslel dalsiu prezyvku - uzovka
lenže špurtéri nejdú na celkové umiestnenie....
Vraj to pripomína toto:
taký tenistov štýl, keď fúka, má sa zrušiť etapa...
ono pri tych co tipuju je to tak.. jeden den prehras, druhy den vyhras...
tak mozno sa tvojmu znamemu len vratili prehry z minulosti
ale kazdopadne gratulujem, ja by som nemal odvahu tipovat cyklistiku