chalani ako dik za starost,ale vyrastal som v rajci a cicmanoch,oco je z priedhoria ...cestu cez harvanice na strazov som niektorym tunajsim chalanom tiez ukazal ja ,inak vricku stranu mam tiez trochu pobehanu ....marino ta cervena do vrickeho sedla bola aka? dala by sa napr.aj v opacnom smere ?,chodil som len po zvaznici popod a v opacnom smere na OMH ....a mozno by sa hodila k tomu singlu popod revan co tiez planujem...
a bude to explor takze na ten mozno 1 krat hadam prezijem, nemam to 200km hore dole a ked uz mam ostatne veci popehane skusim aj toto ,clovek nikdy nevie ...a kazdy ten teren inak zhodnoti podla svojich priorit .
edit: robo a pytal si sa bajkerov ci ludi co o bajkovani ani šajn nemaju ? vyvraty azarastene neznie dobre ...este ostava ten singel pod tam je ceknutych prvych 300m zevraj fajn...
cize auto na Fac. sedlo, cerveno do Vricka, skusit singel popod Revan a zelenou dosle na Cicmanske razcestie a potom pozeram na mape ze sa da dostat do Fack sedla naspat aj cez les (tu asfaltovu cestu dupat som fakt nemal chut, velmi nebezpecne mi to tam prislo). Mozem aj pilku zobrat .
Ale ta zelena z Vricka hore to musel byt masaker?:) kvakob pytal som sa len turistov. Ja som uz vyrastol z toho pokus omyl vzdy si najprv niekde zozeniem info o trase lebo dost vela krat som sa odrbkal. Na mape to vzdy vypada zaujimavejsie ako v terene:)
mam rad z casu na cas exploracne vyjazdy, tlacenie nie je problem..take tie dni ze je clovek rad ze je cely den v prirode a nenahana ho cas, ze ma 2,5h a co ist rychlo zajazdit aby z toho mal co najviac bikovania
double - lebo mne podobne tvrdili ze modra z holi nie je na bajk a neuvedomil som si "kto" mi to tvrdil a pritom najlepsi "technicky" zjazd na nasej strane....
nechodim take celoexploracne vyjazdy ,mozu ti aj iní potvrdit, vzdy si to pridam k niecomu co viem ze sa jazdit da a necham si casovu rezervu ...
wiedrzensky - vricka strana
magez - naraz nie- moc exploru, cervena ok potom singel do vricka potom hore dolinou druha cast singla z opacnej strany pre flow a sme bud ak to nevyjde vo vricku -ci niekde v doline alebo znova na vrickom sedle...odtial zvaznicami naspet na fackovske
edit: z vrickeho mam v plane este jeden singel na opacnej strane cesty -teda ak ostane moc casu tak skor prejst este ten -len skoncime ak to vyjde az v klacne a odtial uz len asfalt na fackovske
double - lebo mne podobne tvrdili ze modra z holi nie je na bajk a neuvedomil som si "kto" mi to tvrdil a pritom najlepsi "technicky" zjazd na nasej strane....
Poslusne hlasim, zvaznica vo Visnovskej doline momentalne konci az pri singlaci z Konskej rite, je tam nutne preniest bike cez stromy asi 20metrov, ale je to relativne bezbolestne. Len skoda ze na tom singli je tak 5-6 popadanych stromov
Poslusne hlasim, zvaznica vo Visnovskej doline momentalne konci az pri singlaci z Konskej rite, je tam nutne preniest bike cez stromy asi 20metrov, ale je to relativne bezbolestne. Len skoda ze na tom singli je tak 5-6 popadanych stromov
Nevies pokial chcu tu zvaznicu nakopat? Ak by to pretlo zvaznicu zo Sacneho pod Mincolom, nebolo by to naskodu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=207350
a bude to explor takze na ten mozno 1 krat hadam prezijem, nemam to 200km hore dole
edit: robo a pytal si sa bajkerov ci ludi co o bajkovani ani šajn nemaju ? vyvraty azarastene neznie dobre ...este ostava ten singel pod tam je ceknutych prvych 300m zevraj fajn...
Ale ta zelena z Vricka hore to musel byt masaker?:)
kvakob pytal som sa len turistov. Ja som uz vyrastol z toho pokus omyl vzdy si najprv niekde zozeniem info o trase lebo dost vela krat som sa odrbkal. Na mape to vzdy vypada zaujimavejsie ako v terene:)
mam rad z casu na cas exploracne vyjazdy, tlacenie nie je problem..take tie dni ze je clovek rad ze je cely den v prirode a nenahana ho cas, ze ma 2,5h a co ist rychlo zajazdit aby z toho mal co najviac bikovania
nechodim take celoexploracne vyjazdy ,mozu ti aj iní potvrdit, vzdy si to pridam k niecomu co viem ze sa jazdit da a necham si casovu rezervu ...
wiedrzensky - vricka strana
magez - naraz nie- moc exploru, cervena ok potom singel do vricka potom hore dolinou druha cast singla z opacnej strany pre flow a sme bud ak to nevyjde vo vricku -ci niekde v doline alebo znova na vrickom sedle...odtial zvaznicami naspet na fackovske
edit: z vrickeho mam v plane este jeden singel na opacnej strane cesty -teda ak ostane moc casu tak skor prejst este ten -len skoncime ak to vyjde az v klacne a odtial uz len asfalt na fackovske
tu zelenu by som nakombinoval inak...na dalsi raz
myslis modra z velkej luky do kuneradu ?
Nevies pokial chcu tu zvaznicu nakopat? Ak by to pretlo zvaznicu zo Sacneho pod Mincolom, nebolo by to naskodu.