Minule som sa na niecom podobnom zabaval, kvoli Specized-ackemu autosagu. Naco mi je onania s presne nafukanym tlmicom na zaciatku ak pocas dajme tomu 100+km vyjazdu vypijem z ruksaku 2 alebo 3 litre plus nieco odjem, plus nieco vypotim... ? Sak od polovicky to mam rozstelovane jak svina...
ked nevies jazdit, tak ti ani pumpa za 100€ nepomoze... zbytocne tu onanujete... na profi jazdenie je mozno ta pumpa potrebna... 99.9% fora je na <>
mne sa moja pumpa dodrbkala, tak som vidlu fukol obyc pumpou a odvtedy jazdim tak a je to dobre... ja viem, ze nieco nie je v poriadku, ale je mi to jedno
inak ked uz si navzajom nemate co vykrikovat, tak zacnete nadavat na daco druhe keby tu bol teraz clovek ktory holduje cigaretam a alkoholu, tak vam povie, ze ste sa museli zblaznit tolko penazi vyhodit za hentaku blbost...
no, ty lukasm máš ty pravdu ... ale v jednom sa mýliš, práve preto, že nevieme jazdiť musíme onanovať na iných veciach zatiaľ čo ty sa v pohode urobíš za jazdy .. a preto teraz čakám na jednoprevodník aj keď po rovine budem kvôli nemu chodiť max 20 a do kopca sa budem pučiť lebo nevládzem ale aspoň idem s dobou a môžem onanovať
no, ty lukasm máš ty pravdu ... ale v jednom sa mýliš, práve preto, že nevieme jazdiť musíme onanovať na iných veciach zatiaľ čo ty sa v pohode urobíš za jazdy .. a preto teraz čakám na jednoprevodník aj keď po rovine budem kvôli nemu chodiť max 20 a do kopca sa budem pučiť lebo nevládzem ale aspoň idem s dobou a môžem onanovať
ak to nebude oval, tak to bude uz dost oldschool onania
nech som v téme, mám teraz prvý krát vidlu čo sa fúka, takže nič o tom neviem... ale dúfam že to môžem fúkať kompresorom ako všetko ostatné, lebo mechanikcú pumpu nevlastním a ani nepotrebujem vlastniť
nech som v téme, mám teraz prvý krát vidlu čo sa fúka, takže nič o tom neviem... ale dúfam že to môžem fúkať kompresorom ako všetko ostatné, lebo mechanikcú pumpu nevlastním a ani nepotrebujem vlastniť
tak vela stastia pri fukani kompresorom... a zacni setrit na tu pumpu
Podla mna staci toto http://www.topeak.com/products/Pumps/pressure_rite_shock_adapter .. Topeak pumpy to mavaju priamo na hadicke. Vyriesil som tym problem rozne dlhych cudlikov vo ventilku /pilo mi to krv/. Chapem ale sialenstvo presneho chytania molekul vzduchu /nieco ako gramarstvo/, ale moj nazor je, ze a) treba to liecit kym nie je neskoro /najlepsie trvalym jazdenim na 17kg AM/EN kovadline, mna to asi vyliecilo .. ale recidiva sa moze prejavit kedykolvek/ .. apropo, staci ist na slnko a potom do tiena a zmeni sa tlak b) jedine 100% riesenie problemu presneho tlaku je pruzina /v ramci realneho zivota bikera , samozjreme/.
čo som to zbežne pozeral tak je tam klasický autoventil, je to nejaká "šuntor" e*****n vidla, kopmresor mi tlačí do 15 bar, tak snáď mi to na mojich 64 kg bude stačiť..
aký je problém? však nastavím si regulačným ventilom tlak na výstupe podľa stupnice manometra a viac mi to nepustí, fakt si myslím že mi pumpu do baráku netreba, obzvlášť na to moje jazdenie..
ved skus a uvidis ci to ide aj kompresorom
a to nemas ani rucnu minipumpu.. ci na svihy zasadne bez pumpy? .. ale ta ti v pripade vidlice bude aj tak na nic...
bombičku... pumpu mám malú iba na galuskový ventil, ale tú už nevozím, zbytočné gramy a je to špatné a furt som to zhadzoval dole na preteky, prestalo ma to baviť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne sa moja pumpa dodrbkala, tak som vidlu fukol obyc pumpou a odvtedy jazdim tak a je to dobre...
inak ked uz si navzajom nemate co vykrikovat, tak zacnete nadavat na daco druhe
ak to nebude oval, tak to bude uz dost oldschool onania
tak vela stastia pri fukani kompresorom... a zacni setrit na tu pumpu
a to nemas ani rucnu minipumpu.. ci na svihy zasadne bez pumpy? .. ale ta ti v pripade vidlice bude aj tak na nic...