Co myslis tym, ze radi reaguju, dako nechapem .. nevsimol som si ziaden rozdiel Olej obvykle treba trosku popustit v zime (rebound), ale to je aj pri vzduchu.
nech som v téme, mám teraz prvý krát vidlu čo sa fúka, takže nič o tom neviem... ale dúfam že to môžem fúkať kompresorom ako všetko ostatné, lebo mechanikcú pumpu nevlastním a ani nepotrebujem vlastniť
tak zbehni do servisu nafukaju ti ako bude chcet a nemas problema, kompresorom by som to netlačil, je tam malá komora.... aby ti neprdlo tesnenie.... ale do buducnosti je pumpa na vidlicu nutnost. doma treba si to obcas skotrolovať... a dofuknuť. ako kolesá
Co myslis tym, ze radi reaguju, dako nechapem .. nevsimol som si ziaden rozdiel Olej obvykle treba trosku popustit v zime (rebound), ale to je aj pri vzduchu.
logicky v zime tuhnú.. veď leto +30, zima -10.. ale s olejom som sa nikdy necrcal zas to je fakt, a olejovku nemám cez 10 rokov už
logicky v zime tuhnú.. veď leto +30, zima -10.. ale s olejom som sa nikdy necrcal zas to je fakt, a olejovku nemám cez 10 rokov už
Fakt neviem co mas na mysli. Olejove tlmenie mas aj vo vzduchovom tlmici, tam nie je ziaden rozdiel medzi pruzinovym a vzduchovym pruzenim. Pruzinovy tlmic ani vidlica mi netuhnu ani pri -10
čo som to zbežne pozeral tak je tam klasický autoventil, je to nejaká "šuntor" e*****n vidla, kopmresor mi tlačí do 15 bar, tak snáď mi to na mojich 64 kg bude stačiť..
neboj sa vyskusat , ja som rok tlakoval vidlu kompresorom z tesca za 10€ , natlakoval som viac , odfukol na 30% a jazdil , max to nepojde
Radšej kúpiť pumpu za cca 20€ ako meniť resp.dávať opravovať vidlu a samozrejme pokiaľ bude vidlica v servise tak pokiaľ nemáš nejakú rezervnú - nejazdíš
Ani nie poštárka, ale osobne som si zadovážil novú strelku do lesa
Tuto z bazaru za skvelu cenu
Za tú cestu (980km spolu) to stojí zato, doladiť drobné chybičky a testing
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak zbehni do servisu nafukaju ti ako bude chcet a nemas problema, kompresorom by som to netlačil, je tam malá komora.... aby ti neprdlo tesnenie.... ale do buducnosti je pumpa na vidlicu nutnost. doma treba si to obcas skotrolovať... a dofuknuť. ako kolesá
Ste normalni?
ked uz opravujeme :
nema byt spravne nazzi ?
Fakt neviem co mas na mysli. Olejove tlmenie mas aj vo vzduchovom tlmici, tam nie je ziaden rozdiel medzi pruzinovym a vzduchovym pruzenim. Pruzinovy tlmic ani vidlica mi netuhnu ani pri -10
neboj sa vyskusat , ja som rok tlakoval vidlu kompresorom z tesca za 10€ , natlakoval som viac , odfukol na 30% a jazdil
Tuto z bazaru za skvelu cenu
Za tú cestu (980km spolu) to stojí zato, doladiť drobné chybičky a testing