Singlac z Rohacskeho sedla popod Kecku na Patuch. Ten hreben myslim tym, ze sa prave ta horsia zelena cast da prejst tadialto.
Treba to tam najskor ale upratat.
od zbynova po ich trase ale v tom zube ist doprava po ceste - vrstevnici akokeby naspet a potom odbocit na cestu hore-tlacenka ,na mape je ciarkovana po hrebeni uz ok ,biela skala je pekna ,ale ak chces trosku technicky zjazd tak sa treba vratit na zelenu smer teplice ,hento je len zvaznica ...
MageZ mohol si sa spytat, by som ti povedal,ze sa neoplati po zelenej dole viac, ako kusok po tie luky a tam potom po hrebeni , dole uz nie .... boli sme tam tento rok den po Silvestri na turistike s matvej11 a iron.hide .. co sa tyka zelenej cez Maly Klak, tak to sme sli od Cicmanskeho razcestia smerom na Klak, ziadne popadane stromy myslim neboli, sem tam co bolo, tak je vyslapana obchadzka, hore je to skor rovina, z Klaku ak sa dobre pamatam spat by to bajkom malo ist. Dokonca poza Maly Klak je tam krasny singel . Tiez sme presli kusok polovnickeho chodnika, co je pod Klakom, od zltej znacky .. ale len chvilu to bolo zjazdne, potom uz tazsie , zhorsovalo sa to a potom aj zacalo byt tma, tak sme sa vratili. Po zltej sme sli peso, a vyzera to super na bajk.
No viac krát sa nám uz stalo ze sme chceli preskúmať nejaky singel, ktorého začiatok ( spominaných 300m ) vyzeral super
No a dalej to bola nezjazdná hrúza
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Treba to tam najskor ale upratat.
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/174647/katko-vyjazd-skalky-sacne-anakonda-mtb-sucho-66km-5h-2038m.html
Ukázalo sa že zrejme platí pravidlo prvých 300m ....
No viac krát sa nám uz stalo ze sme chceli preskúmať nejaky singel, ktorého začiatok ( spominaných 300m ) vyzeral super
No a dalej to bola nezjazdná hrúza
isiel som popod hradok a vtedy to bolo zjazdne
na obrazku vidis 2 lesne cesty, ktorymi sa mozes vybrat