nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
http://sport.idnes.cz/oleg-tinkov-rozhovor-0tg-/cyklistika.aspx?c=A160721_212325_cyklistika_ald
Podľa toho rozhovoru a priebehu etapy zrejme Roman bojuje aj za svoj kontrakt. Inak Boru by som tipoval pre PS ako poslednú voľbu . Co myslite co mu to prinesie ? Myslite ze su v tíme ľudia co mu nejak pomôžu? Aj keď doteraz bol jednotkou asi len v cannondale. Alebo aj v bore nastanú nejaké zmeny.
The three most active riders in that lead group of eight are Peter Sagan, Roman Kreuziger and Vincenzo Nibali. They're all former members of the last top Italian team Liquigas. Nibali and Kreuziger rode their first Tour de France together in 2008, fighting against Andy Schleck for the white jersey. Nibali and Sagan were team-mates for Sagan's first Tour de France in 2012. Nibali finished third overall and Sagan won three stages and the green jersey. They've remained friends.
A aj tak nieje iste ci by bol z neho taky vrchar ako je z neho super spurter
nechápem čo máte proti Proefektu...Hack3r oni majú nielen Elite tím ale aj Hobby tím a ten pokrok, čo zaznamenali tí hobbíci tréningom je parádny...taký Miloš Sopko tu z Višňového nikdy nejaký cyklista nebol a teraz je na polovičných maratonoch stále na bedni tesne za Buchtíkom...no a Tomáš V. je reprezentant v XCO, minulý rok bol majster SR v maratone, tento rok mal obrovský náskok v Jure, ale pre tech. problémy nedokončil...
Peter dnes ukázal svoju veľkosť. Zajtra nielen pre zelený, ale aj pre červené. A ktovie, ako dopadne finish...
Len škoda, že dnes v RTVS miesto ukazovania oceňovacieho ceremoniálu komentovali niečo iné a končili, keď Peter prechádzal cieľom