V utorok o 9:15 sa odchádza od vlakovej zastávky Snina predmestie značiť Iľovnický hrebeň.
Idesa pešo, a to cez patriu smer Pichonsky kopec (cesta) a odtiaľ potom späť cez Patriu do Humenného.
Priďte pomôcť- usek Patria - Pichne sa bude aj čistiť . Nieje podmienkou isť celí úsek , kto koľko bude chcieť, každa ruka pomôže .
Ahojte,
V ramci restart challenge 2016, sa chystam navstivit Morske oko. A ked uz budem na tom dalekom vychode tak by som si tam rad aj pobajkoval.
Zatial som si navrhol tuto trasu https://www.bikemap.net/en/route/3658874-morske-oko/.
je to zjazdne alebo to mam ist opacne ?
Nebude lepsie ist smerom na Osadne -> Balnica-> ruske sedlo a odtial dole?
Tiez rozmyslam ned niecim kratsim 50km, lebo touto trasou zabijem zrejme cely den.
Budem vdacny za kazdy tip s peknou trasou, najelpsie aj s linkom
Je to pekne čo si si naplanoval ale je tam dost asfaltu. Bez asfaltu Morske Oko - Zemplinske Hámre a Ruske sedlo - Runina. Ja by som ti odporucal hreben Porubka Sninsky Kamen až na Strihovske sedlo. je to všetko v lese aj vyškovych je dosť
Jonsaku - šiel som to zo Zdenkom a Pištom Č. Pred rokom .
Ale pravda je že Vihorlatský hrebeň je top . Šiel som ho v utorok pred týždňom presne cez Kyjov až Strih. Sedlo. Začel som merať v Hažíne a skončil v Stakčíne na Žel. St. 2000v.m. 64 km a 8 hod. No ozajstný makači idú Vihorlatský zo Stražského až do Podhoroďa -3000v.m. a 70 km. Bez asfaltu !!! Ozajsné MTB -poznám iba dvoch čo to na bajkoch prešli celé no šiestich čo to prebehli.
Ďakujem za organizátorov všetkým bajkerom zo sniny za hojnu účasť -hahaha .Ešte že Tybor prišiel , a stál na bedni . Gratulujem . Škoda že som ťa nestihol cvaknúť . No odnekiaľ tu fotku vytiahnem a dam ju tu .
Michal neber to v zlom...neviem ako ostatným, no nepríde mi to zaujímavé, plagát čo tu bol je veľmi zle spravený... ak poznáš organizátora alebo dokonca si jeden z organizátorov tak by nebolo na škodu trošku napraviť základne chyby. Napr. že plagát nieje dobre čitateľný po zväčšení. Ten plagát som videl prvý krát deň pred pretekom a teda si ani nestihneš naplánovať voľný deň. A 10€ iba čisto za nejaké občerstvenie a tombolu je asi trošku veľa. A za ďalšie na stránke pri plagáte je zle uvedený link ktorý ťa má uviesť na registráciu... hodí ťa to naspať na hl. stránku takže to musíš zase hľadať. To sú síce drobnosti ale predsa. Chválim však snahu, že tu niekto niečo robí ohľadom cyklistiky, pre celé rodiny s deťmi aj jednotlivcov.
70 dopredu prihlásených a 99 súťažiacych v súťažnej kategórii hovorí za všetko . Ak bol pretek zaujímavý pre úradujúceho majstra Slovenska v horských maratónoch tak mi tu darmo budeš písať o tom že prečo neprísť . A rád by som už aj na nejakú akciu došiel do Sniny . Fakt .
BikerSyn k startovnemu, okrem obcerstvenia a tomboly, bola aj siltovka, horalka a nalepka. Mne osobne sa to az tak prehnane nezda. Organizator si je vedomi nedostatkov a chce to do buducna zlepsovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trasa: http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13595532
Idesa pešo, a to cez patriu smer Pichonsky kopec (cesta) a odtiaľ potom späť cez Patriu do Humenného.
Priďte pomôcť- usek Patria - Pichne sa bude aj čistiť . Nieje podmienkou isť celí úsek , kto koľko bude chcieť, každa ruka pomôže .
V ramci restart challenge 2016, sa chystam navstivit Morske oko. A ked uz budem na tom dalekom vychode
Zatial som si navrhol tuto trasu https://www.bikemap.net/en/route/3658874-morske-oko/.
je to zjazdne alebo to mam ist opacne ?
Nebude lepsie ist smerom na Osadne -> Balnica-> ruske sedlo a odtial dole?
Tiez rozmyslam ned niecim kratsim 50km, lebo touto trasou zabijem zrejme cely den.
Budem vdacny za kazdy tip s peknou trasou, najelpsie aj s linkom
Ale pravda je že Vihorlatský hrebeň je top . Šiel som ho v utorok pred týždňom presne cez Kyjov až Strih. Sedlo. Začel som merať v Hažíne a skončil v Stakčíne na Žel. St. 2000v.m. 64 km a 8 hod. No ozajstný makači idú Vihorlatský zo Stražského až do Podhoroďa -3000v.m. a 70 km. Bez asfaltu !!! Ozajsné MTB -poznám iba dvoch čo to na bajkoch prešli celé no šiestich čo to prebehli.
PRETEKY V STRAŽSKOM - súťažná časť a nesúťažná + detské preteky .
21 . 8 . 2016 PROPOZÍCIE UŽ ČOSKORO
ÚČASŤ NUTNÁ !!!!