canopus Vysli ma na 270EUR v zlave plus cca. 17EUR postovne. Dnes zlahka otestovane - spicka od sucheho zipsu dopredu je na objemnejsie chodidlo ale som este v norme. BOA oblast sedi super a pata detto. Pocitovo mi sedia lepsie ako S-Works (ale nie drasticky). Tvrdost na paradu. Vetranie aj v tomto dusnom sparne naozaj funguje (ci uz sietka zvrchu alebo zospodu 2 sietky v podrazke). Takze zatial som dost vysmiaty :] Bikejoring Pravdua mas - tak aspon takto - papučky su to na paradu
ja mam obavu,ze lepsie tretry ako tieto uz nezozeniem,kedze su wide,poskusal som vsetky nove modely ake existuju,aj rozne znacky a ziadne mi nesedeli asi mam drbnute nohy,ci co
take mi v shopoch neponukol nikto.....idem ceknut....volal som vtedy do vela predajni,ze mam tento problem so sirokym kopytom a ziadna pomoc: proste amateri vsade: ci sidi,ci shimano,ci spesul,ci gaerne......nakoniec mi na trackeri cyclingtorrents poradili ze existuju wide spesuly
Specialized robi 3 typy zo svojich modelov a zalezi podla kontinentu. Je US, Azia a EU. Kazda na iny objem nohy. Tak mi aspon povedal predavac vo Velosprint. Ja mam opacny problem - vsetky su mi siroke vpredu. Napr. DMT mi planda noha na total, Northwave - ako ktory model, Specialized - zalezi - 2015 model este OK, 2016 uz volne. Sidi vyzerali byt tesne ale spominany fit Mega by to mohol riesit. Daju sa v poho zohnat v ramci EU.
canopus: a to su dake spesl spesly ? Alebo su takto default ? Jedny taketo, alebo skoro taketo (ako na fotke) mam asi na predaj, ale pochybujem, ze mas cislo ako ja
lto Lubino, neviem ci speci,ale su wide,cize su specialne pre siroke kopytko,vsetky ma tlacili a boli mi brutalne tesne a uzke a hlavne nizke.... tie Gira vyzeraju pekne whitemamut dik za typ do buducna
chalanisko sem pridal inzerat ze ich preda a nenapisal cenu,tak som mu napisal,ze za kolko ich streli a odpisal ze 80 za par,hned som mu poslal adresu su uplne nove zhodene z noveho biku
nie vzdy je dlhsia kluka lepsia.. hlavne pri cestakoch a na casovkarskych bicykloch casto ludia volia kratsie kluky.. kvoli slapacim uhlom... je to alchymia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bikejoring Pravdua mas - tak aspon takto - papučky su to na paradu
videm ze fotenie biku na gauci sa ujalo
Prečo 170 ? neni lepšia velka paka?