Len vymýšľajú stále niečo nové aby oslovili zákazníkov a ťahali peniaze . A zásadne nesmie to pasovať s ničím čo už je, aby sa to nedalo nejako lacnejšie vyskladať Na žiletkách na holenie pridávajú čepele a na bicykloch uberajú prevodníky a pridávajú pastorky
ako keby si nevedel, že na cesťák proste trojplacka nepatrí! Rovnako ako dvojplacka na MTB!
síce mám len fitness no som za tú 3 placku vďačný, vzadu kazeta 11-25 a na tie kopce čo jazdím je to super, kompakt by možno vyzeral lepšie , no zas by to chcelo inú kazetu a pre mňa zbytočná investícia...a na mtb som nesmierne rád za 2 placku či už hore aj dole o asfaltových presunoch po rovine a dole asi zbytočne diskutovať, tam snáď každý uzná že 2 píla má jasne na vrch
nahodou, kto sa chce len turisticky vozit s cestakom, tak 40/42 vpredu a 11-36 vzadu mu pokryje skoro vsetko, taky normalny clovek v zivote na cestaku 80kmh nepojde (lebo ma strach a rozum hehe), a nemusi riesit kedy preradit vpredu, padanie retaze a podobne somarinky
moj stary cyklokros som prerobil na mestsky bajk s rovnymi riaditkami, nosicom atd. Dopredu som dal 42z cinsky jednoprevodnik, vzadu momentalne 12-30 kazeta co sa mi doma povalovala. Buduci rok mozno pojdeme s kamosom troska pocestovat (aj s taskami na biku atd.), a na to by som zobral prave tento bike, dozadu hodil 11-36 alebo 11-40 kazetu a hotovo
ale zase je jasne ze na sportove jazdenie je to kravina
a na mtb som nesmierne rád za 2 placku či už hore aj dole o asfaltových presunoch po rovine a dole asi zbytočne diskutovať, tam snáď každý uzná že 2 píla má jasne na vrch
si nepochopil - na MTB patrí jedine a len trojplacka!
Ono je to celé len také plácanie, veď keď mi raz niečo vyhovuje, nebudem to meniť len kvôli nejakému fóru!
To že máš trojpilu nevadí, to sú len zaužívané dogmy "ziletkarov" a vzdy sa najdu aj kopce kt. sice vyndes 39/25 ale kolená si uziju..
Ale ked si amatér a nepretekas tak načo potom taký agresívny posed?
Neviem, čo máš na mysli pod pojmom "agresívny posed" - ale skúsim sa tváriť, že niečo mi to hovorí, a preto budem kontrovať protiotázkou. A prečo nie? Nepretekať a jazdiť rýchlo sa nejako vylučuje? Narážal som na to, že na preteky na to neláka, ale neznamená to, že keď sedím na bicykli, tak že sa zo svojej komfortnej zóny ani nedostanem Ja to mám zase rád, keď to trošku odsýpa, samozrejme v rámci mojich možností Ak som nepochopil správne, o čo v tom agresívnom posede ide, tak po vysvetlení odpoviem ešte raz
mne miestami na 29ht ani trojplacka nestačila,to ale bolo tým,že som mal obuté Schwalbe Kojak, čo samozrejme nie je každého prípad:)
stanlee a to si jazdil na tom HT len po ceste keď si tam mal kojaky? lebo je to hľadký slick a neviem si ho predstaviť v hore a s 3 plackou na asfalte by si mal vytiahnúť všetko
Wow... Na tom TSC mas dash saddle? Ake nevidane u nas... Jedna flasa BTA, jedna za sedadlom, storage za sedlovkou. Dokonale ciste. Neviem prestat jojkat od nadhery
Wow... Na tom TSC mas dash saddle? Ake nevidane u nas... Jedna flasa BTA, jedna za sedadlom, storage za sedlovkou. Dokonale ciste. Neviem prestat jojkat od nadhery
Áno je to Dash TT9 - najlepšie sedlo čo som mal, kolesá takisto Dash
bajky uplne paradne, no asi budem jediny, komu sa tie Vittorie nepacia
ale ide len o vzhlad, nepopieram ze su to spickove galusky!
kazdopadne palec hore za oba stroje... Trek je moja srdcovka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
síce mám len fitness no som za tú 3 placku vďačný, vzadu kazeta 11-25 a na tie kopce čo jazdím je to super, kompakt by možno vyzeral lepšie , no zas by to chcelo inú kazetu a pre mňa zbytočná investícia...a na mtb som nesmierne rád za 2 placku či už hore aj dole o asfaltových presunoch po rovine a dole asi zbytočne diskutovať, tam snáď každý uzná že 2 píla má jasne na vrch
moj stary cyklokros som prerobil na mestsky bajk s rovnymi riaditkami, nosicom atd. Dopredu som dal 42z cinsky jednoprevodnik, vzadu momentalne 12-30 kazeta co sa mi doma povalovala. Buduci rok mozno pojdeme s kamosom troska pocestovat (aj s taskami na biku atd.), a na to by som zobral prave tento bike, dozadu hodil 11-36 alebo 11-40 kazetu a hotovo
ale zase je jasne ze na sportove jazdenie je to kravina
si nepochopil - na MTB patrí jedine a len trojplacka!
Ono je to celé len také plácanie, veď keď mi raz niečo vyhovuje, nebudem to meniť len kvôli nejakému fóru!
Ale ked si amatér a nepretekas tak načo potom taký agresívny posed?
Neviem, čo máš na mysli pod pojmom "agresívny posed" - ale skúsim sa tváriť, že niečo mi to hovorí, a preto budem kontrovať protiotázkou. A prečo nie? Nepretekať a jazdiť rýchlo sa nejako vylučuje?
nepametas SUP Tomiho H. z Chorvatska ? Myslim ze minimalne on by nesuhlasil
stanlee a to si jazdil na tom HT len po ceste keď si tam mal kojaky? lebo je to hľadký slick a neviem si ho predstaviť v hore a s 3 plackou na asfalte by si mal vytiahnúť všetko
Ale dosť kecov,hodte dáky fajn cesťáčik:)
Trek Madone 9 H1 Project One
Trek Speed Concept 9.9 Projec One
Áno je to Dash TT9 - najlepšie sedlo čo som mal, kolesá takisto Dash
Vittorie sú top, hlavne tieto v širke 25mm, krásne sedia na širokých ráfikoch, sú rýchle a spoľahlivé.
ale ide len o vzhlad, nepopieram ze su to spickove galusky!
kazdopadne palec hore za oba stroje... Trek je moja srdcovka
nič mi to nehovorí
Bohužiaľ ani jedno z toho