Včera som si bol prejsť časť 42 km trate od Kamzíka po cieľ, trať bola už označená, resp. som stretol ako ju označovali. Blata bude tak či tak, hlavne na žltej nad Stupavou. Inak ten zjazd do cieľa zo žltej je síce zjazdný, ale treba si tam dávať pozor, haluze, rigoly... Inak pohoda.
Dnes ráno som šiel po červenej z Kozieho chrbátu na Kamzík, teda aj v protismere dlhších trás, blata dosť, v niektorých miestach som sa musel "namočiť"
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 19. 8. 2022 o 20:34
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 4. 9. 2018 o 23:02
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
Ale zjazd do Borinky ta odbočka do ľava, ked pozerám Strava flyby koľko ľudí neodbočilo a pokračovalo rovno až dole na asfalt pred Stupavu a vracali sa nazad do Borinky
No tak to musíte lepšie označiť na budúce, nestačilo to ako to bolo teraz
Hadam by si nechcel mat tu sirokansku zvaznicu vyzametanu? Wtf? Ked ti vadi par papekov kup si cestak... Trasa bola absolutne v poriadku
Jedine veci co mi vadili bol cas startu kratkej trasy v spojeni s tym ze sa to zlieva do uzkeho si gla... To je totalna brzda....
A tu mlaku na cielovej robinke radsej nekomentujem....
netvrdim aby tam 10 ludi robilo na trati mesiac. ale len trocha proste trosicku tomu pomoct. ked to porovna od jura cez puchov sulov javornik kalnicu.. bolo to v najhorsom stave.
Neslo mi o ziadne umiestnenie. Isli ste vedla seba dvaja, ty vlavo chlapik vpravo. Ja za vami. Chlapik po tom co sa takmer dvakrat zdrbal na tych mini prekazkach v cieli sa zdal ze sa uhyna este viac vpravo lebo o mne vedel. Tak som to dal medzi vas. Miesta na to bolo dost. Preco sa typek rozhodol to hodit spat do stredu a mna tym padom poslal na teba som doteraz nepochopil.
Ale mna to neospravedlnuje, nebolo to nutne. Este raz prepac, dufam ze sa nic vazne nestalo.
Jeden z nich patril borcovi z Kompavy. Nestihal veducej skupine, tak poloprazdny gel hodil na zem.
Ta voda v cieli "prijemne" prekvapila sa aj mna. Netusil som, ze dosla tak skoro.
Papekov, teda konkretne mnozstvo akoby napilenych polien s priemerom cca 10 cm, som si vsimol aj ja. Boli na roznych miestach priamo v stope.
Tento rok ma opat bolela noha, teraz to zacalo uz v udoli Vydrice. A opat som p*oval cely okruh s prekazkami. V takom stave preskakovat prekazky bolo na po/dorazenie.
Ale celkovo nelutujem ucast, ani vyber trate (76 km).
PS: som zvedavy na report.
inak, vsetkym sa vam omluvam ze som nepovzbudzoval.... dosli sme na BK neskor ako som pocital
Conti Race king, pojdu dole, na toto nemam nervy.
Trat bola v pohode, mrzi ma, ze po dobojovani do ciela, uz nebola voda a ani napoj, to by sa na takejto akcii stavat nemalo.