peto-h (ktory toci neskutocne objemy bez jedla a pitia) a jano111 (ktory jazdi vrch Braunsberg v Hainburgu niekolkokrat denne) su pre mna dvaja najvacsi exoti na fore. co sa teda bicyklovania tyka...
canopus ano, chodi sa na Tlsty vrch, pri cestarskom dome je obratka, chodi sa 3 krat toto: https://www.strava.com/segments/7585752
Prvykrat to bolo zmene v 2014-tom, lebo sa to datumovo krylo s jarmokom v Pukanci. No a jasne, tazku si spravis aj rovinku, ked chces, len proste celkove prevysenie je trochu nizsie a tunajsich "kopcohonicov" to nenadchne... Kopcovity triatlon je proste Oravaman. A este potom Triathlon Attack, kde ide cyklistika z Ruzinej na Srdiecko pod Chopkom, ale to je novy pretek, nema to este lesk Batoviec
To mas pekne nastupane kde to zijes ? Tu pod Tatrami mame par kopcekov ale na tvoje metre sa nechytam a to mam pocit ze stale idem do kopca Mne to vychadza v priemere 450m na jednu aktivitu.
To mas pekne nastupane kde to zijes ? Tu pod Tatrami mame par kopcekov ale na tvoje metre sa nechytam a to mam pocit ze stale idem do kopca Mne to vychadza v priemere 450m na jednu aktivitu.
to teda hodne blbo jazdíš.. pretože ja v malých karpatoch mám pri jednom 30km okruhu 655-700 výškových
infinitipp jááj tak to som nevedel tak ja to mám tiež ako priemernú ( mám dva okruhy s vystúpaním na hrebeň a buď idem do prava alebo do ľava) výškové sú podobné.. ale hej ty kebyže chceš tak vieš naozaj podarené výškové nastúpať v hentom kraji
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len ten biggest climb 662 m...
No úprimne, ono na Slovensku celkovo nie je moc cez 500, 662 nie je až také zlé číslo.
a to som si myslel ze pri 4200km mam 53000m vyskovych tragicky malo. vzdy moze byt horsie
biggest climb tento rok 1911m - ten by som chcel mat "za domom"...
...noooó , tieto čísla sme tu chceli vidieť
Rachela asi budes vediet zhodnotit
Inak peto-h, za mna si macher, ved na rovine je to tvoje cislo este vacsie psycho, co sa mentalnej stranky veci tyka
u mna podobne
2 633 km-186 h-79 979 m
Prvykrat to bolo zmene v 2014-tom, lebo sa to datumovo krylo s jarmokom v Pukanci. No a jasne, tazku si spravis aj rovinku, ked chces, len proste celkove prevysenie je trochu nizsie a tunajsich "kopcohonicov" to nenadchne... Kopcovity triatlon je proste Oravaman. A este potom Triathlon Attack, kde ide cyklistika z Ruzinej na Srdiecko pod Chopkom, ale to je novy pretek, nema to este lesk Batoviec
len nastupane
2 633 km-186 h-79 979 m
To mas pekne nastupane kde to zijes
to teda hodne blbo jazdíš.. pretože ja v malých karpatoch mám pri jednom 30km okruhu 655-700 výškových