nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
vsak napriklad aj teraz vyhrala jednu kategoriu Stupavskeho maratonu tunajsia uzivatelka Karinka, inak cista ziletkarka, a napriek tomu bola prva. Proste Male Karpaty - lahka trat.
pri ženách stačí ak baba čo to jazdí, a nieje problém vyhrať. kedže ich nepreteká vela...(teraz nič proti karin) to len tak všeobecne že proste ženám sa často stačí zúčastniť a sú na bedni ak dôjdu do ciela...
viď nina janušíková..hovno jazdí ale je juniorská majsterka slovenska lebo tá "velká" konkurencia jazdí ešte vačšie hovno....
mne islo cisto len o tu lahkost trate - ked je trat taka lahka a rychla ako ten stupavsky (predpokladam 42 km), tak tam staci mat kondiciu ziskanu z cestaku a nic viac netreba. Karin som uviedol len ako priklad.
zrejme islo len on nejaky "mensi pretek" (Vysocina Tour) tak zobral na seba to, co bolo zrovna oprate
už si niekedy porazil niektorú z Juhásových, Števkovú, Škandíkovú, Glajzovú alebo Rabatinovú?
kika zase sa chytáš nesprávnej časti môjho príspevku..ja nikde netvrdím že my nemáme dobré ženy....máme..ale kolko ich spolu na týchto maratónoch ide v jednej kategórii na totožnej trati? nedá sa porovnávať slovenské maratóny ženských kategórií s olympiádov mužov.. tam je 50 či kolko borcov temer totožnej výkonnostnej úrovne...zatial čo medzio ženami na SK maratónoch je pár báb čo jazdia a v podstate čo maratón to bedňa...tým chcem povedať že z pohladu konkurencie na štarte sú tieto dve veci neporovnatelné...
Z olympiádou som to vôbec nechcela porovnávať a ani som to necitovala pretože na tejto úrovni je aj ženská cyklistika neuveriteľne na vyššej úrovni ako si myslíš. Mám možnosť porovnávať keď sa na pretekoch stretnem z nejakou českou repre. A stačí keď je to juniorka, alebo dokonca "iba" top kadetka. Tak sa absolútne nechytám. Aj technicky sú na tom naozaj na úrovni. A oni keď prídu na sveťák tak oslavujú umiestnenie do 20.
Z olympiádou som to vôbec nechcela porovnávať a ani som to necitovala pretože na tejto úrovni je aj ženská cyklistika neuveriteľne na vyššej úrovni ako si myslíš. Mám možnosť porovnávať keď sa na pretekoch stretnem z nejakou českou repre. A stačí keď je to juniorka, alebo dokonca "iba" top kadetka. Tak sa absolútne nechytám. Aj technicky sú na tom naozaj na úrovni. A oni keď prídu na sveťák tak oslavujú umiestnenie do 20.
veď práve aj ja som sa mojím príspevkom snažil povedať že sa to nedá porovnávať s olympiádou(pretože niekto hore vyššie napísal že keď karin mohla vyhrať kategóriu prečo by sagan nemohol vyhrať olympiádu.. no preto že sa to porovnávať nedá to bola podstata
https://www.facebook.com/jonas.alves.7906932/videos/1966001200292951/
chcel by som vediet ake watty tam robili
Nema sance sa predrat dopredu. Na zaciatku trate je siroka trat s lahkym terenom. Ale to je asi tak vsetko. Ostatok su dvojsingle a prekazky. Tam proti namakanym XC borcom vela vody nenamuti. Keby startoval zo zaciatku, mozno by udrzal vedenie. Mozno.
Btw. Kolko kol sa pojde?
zrejme islo len on nejaky "mensi pretek" (Vysocina Tour) tak zobral na seba to, co bolo zrovna oprate
Porušenie článku 1.3.064 pravidiel UCI - bývalý majster sveta (nie aktuálny) môže nosiť dúhové lemovanie na rukávoch a golieri len v disciplíne a v kategórii, v ktorej bol majster sveta. Za porušenie môže byť pokuta 2až 10 tis. švajčiarskych frankov. Českí rozhodcovia si to buď nevšimli, tolerovali, alebo o tom ani nevedia...
Ale možno pretekári s licenciou musia dodržiavať tieto stanovy UCI aj na hobby pretekoch.
sobota 6.8.2016 o 14:30 nasho casu
trasa a profil: http://cdn.velonews.competitor.com/wp-content/uploads/2016/08/Screen-Shot-2016-08-05-at-11.56.50-AM.png
startovna listina: http://velonews.competitor.com/2016/08/news/start-list-rio-olympics-mens-road-race_417296