nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tak to som nevidel na takom podujatí ako olympiada. Dieru velku cca 12x2,5cm tam niečo natreli / niečo ako lepidlo / nastrkali nejaku vyplň a nakolko to nebolo cele vyplnené tak tam ešte vložili poskladaný papier do ruličky a prelepili širokou páskou. No des. Som zvedavý kolky sa tam ešte vydrbú.
Tak to som nevidel na takom podujatí ako olympiada. Dieru velku cca 12x2,5cm tam niečo natreli / niečo ako lepidlo / nastrkali nejaku vyplň a nakolko to nebolo cele vyplnené tak tam ešte vložili poskladaný papier do ruličky a prelepili širokou páskou. No des. Som zvedavý kolky sa tam ešte vydrbú.
Sa čuduješ? Olympiáda v takej diere...
Ja sa som do vtipkára, pretože tam som na to narazil skôr, dal zdôvodnenie...
A teraz k veci. Neviem či si videl tu dieru ale bolo to brutal. Su aj lepšie prostriedky napriklad epoxidový tmel na auta a ten zaberá okamžite. Výborne drží na dreve. Potom to môžu prelepiť aj páskou. Inač neviem či ta diera nevznikla po tom páde holanďana v šprinte na 1km v trojke.