Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte,
velmi sa mi paci grand canyon https://www.canyon.com/en-sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-slx-7-9.html ale mam troska obavy s urcenia spravnej velkosti, preto by som Vas chcel poprosit ak mate niekto
hociaky grand canyon vo velkosti XL ci by som si ho mohol prist pozriet (Z a stredne slovensko). Som 190cm, 90cm nohy 115kg, bajk chcem predovsetkym na slapanie, zjazdy malo. V sucasnosti mam KONA UNIT SS 21" a sedi mu uplne akurat.
Podla stranky Canyon by mi bolo L urcite male, ale trochu sa bojim stadover vysky pre velkost XL, ktora je pre grand canyon 875, pre moj UNIT je to 850. Inac vsetky dalsie rozmery su zhruba totozne s mojim sucasnym bajkom.
Este doplnim ze pred tym som mal felt nine racer 21,5" a bola uplne spokojnost (bohuzial mi ho urkadli).
Bajky co som si skusal v kamennych obchodoch tak niektore 21" mi boli kratke, vsetky 23" zasa prilis vysoke na rozkrok. Teda sa pohybujem v rozmedzi 21" az 22".
Ahojte,
velmi sa mi paci grand canyon https://www.canyon.com/en-sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-slx-7-9.html ale mam troska obavy s urcenia spravnej velkosti, preto by som Vas chcel poprosit ak mate niekto
hociaky grand canyon vo velkosti XL ci by som si ho mohol prist pozriet (Z a stredne slovensko). Som 190cm, 90cm nohy 115kg, bajk chcem predovsetkym na slapanie, zjazdy malo. V sucasnosti mam KONA UNIT SS 21" a sedi mu uplne akurat.
Podla stranky Canyon by mi bolo L urcite male, ale trochu sa bojim stadover vysky pre velkost XL, ktora je pre grand canyon 875, pre moj UNIT je to 850. Inac vsetky dalsie rozmery su zhruba totozne s mojim sucasnym bajkom.
Este doplnim ze pred tym som mal felt nine racer 21,5" a bola uplne spokojnost (bohuzial mi ho urkadli).
Bajky co som si skusal v kamennych obchodoch tak niektore 21" mi boli kratke, vsetky 23" zasa prilis vysoke na rozkrok. Teda sa pohybujem v rozmedzi 21" az 22".
piste, dakujem.
cau ja mam Grand Canyon CF SL 8.9 model 2014 (ten v popise, je to velkost XL)
mozes si prist skusit, aj ked ten moj ma trosku inu geometriu ako ten s hlinikovym ramom
mozes si aj pozriet moj bajk, budem ho predavat za chvilu, ked mi pride novy, (mozno sa ti zapaci )
Ahojte,
hociaky grand canyon vo velkosti XL ci by som si ho mohol prist pozriet (Z a stredne slovensko). Som 190cm, 90cm nohy 115kg, bajk chcem predovsetkym na slapanie, zjazdy malo. V sucasnosti mam KONA UNIT SS 21" a sedi mu uplne akurat. piste, dakujem.
Mam Grand Canyon v XL, vyska 190 cm nohy 93 cm. Podla mna by si nad L nemal uvazovat ani nahodou.
ani by som neuvazoval, ale ich kalkulacka mi odporucila L. diky za radu.
Ano mas pravdu, v zasade ked som to poklikal zasa po roku zistil som ze staci 1-2 cm dolu a hadze to aj mna do L. Kazdopadne na zaklade osobnej skusenosti (sedel som aj na L) si myslim ze XL je pre tieto parametre vhodna velkost a L je naozaj male. Kazdopadne ak je moznost sadnut na realny bajk je to najistejsie riesenie.
Zdravim, uvazujem o kupe grand canyonu, mam cca 175 cm a 81 cm inseam, co vychadza podla canyon pps toolu na velkost M. Rad by som vsak skusil aj velkost L, aby som si potvrdil, ze Mko bude pre mna lepsia volba. Preto by som Vas chcel poprosit, ak je tu niekto z KE, pripadne okolia, kto ma grand canyon vo velkosti M alebo L, a bol by ho ochotnty na par sekund pozicat, aby som skusil posed, budem mu velmi povdacny a rad sa nejako revsansujem... Dakujem a snad sa niekto ozve
mam vpodstate rovnake rozmery ako ty, kupil som S-ko a stand-over je tak akorat. Akorat doriesujem/budem doriesovat predstavce/posed, ale pokial si nechces narazat nadobicko tak M-ko ti bude velke na stand-over (ak si ho dobre meral)
v podstate súhlasím so "stanos4" - mám 173 cm a inseam 80 - maximálne natesno. Takže podľa mňa veľkosť "L" - ani myslieť a "M" - možno bude "lepšia voľba", ale tiež natesno. Ja osobne som bral "M" a som ho vracal do Nemecka za "S". Je to na zamyslenie. PS: som z Vranova, ak by si chcel vyskúšať "S" - je k dispozícii "na pár sekúnd"... ak nenájdeš nikoho bližšie ...
mam vpodstate rovnake rozmery ako ty, kupil som S-ko a stand-over je tak akorat. Akorat doriesujem/budem doriesovat predstavce/posed, ale pokial si nechces narazat nadobicko tak M-ko ti bude velke na stand-over (ak si ho dobre meral)
No meral som to niekolko-krat, podla toho ich navodu, teda naboso... Ked este pridam topanky, alebo tretry, budem tam mat 2 cm k dobru, ale je mi jasne, ze aj tak to bude na tesno v pripade Mka (Lko som zvazoval kvoli dlzke, je mi jasne, ze stand-over by bol na "milimeter")
Kazdopadne diky obom za rady, verim, ze este niekto prispeje do debaty do Vranova, sa v najblizsej dobe nedostanem, ale keby som mal cestu, urcitye sa ozvem...
Možno trochu mimo tému, ale zo značkou Canyon súvis. Má niekto skúsenosť s bežnými servismi kde mu Canyon odmietli servísovať? Ako riešite srvis? V BB a okolí pozná niekto servis, ktory je ochotný vobec priať túto značku?
Áno sú servisy kde internetové značky ako canyon radon yt a podobne nechcú servisovat, dávajú prirážky za servis alebo ich servisuju dlhšie než je bežné
Nie je to nič nezvyčajné oni to berú ako bojkot značkám ktoré im kradnú kšeft s predajom
ja mam skusenost s bikepro, kde mi jeden cas bez problemov servisovali Haibike, tak predpokladam, ze ani s inou znackou by nemali problem. A minule som videl inzerciu na nejaky bikeservis v BB, kde pisali doslova, ze servisuju akekolvek znacky.
Áno sú servisy kde internetové značky ako canyon radon yt a podobne nechcú servisovat, dávajú prirážky za servis alebo ich servisuju dlhšie než je bežné
Nie je to nič nezvyčajné oni to berú ako bojkot značkám ktoré im kradnú kšeft s predajom
áno...tak napr. v BA, kaktus alebo bajkula majú ceny za servis internetových značiek vyššie ako sú ceny práce napr. v autoservisoch...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
piste, dakujem.
piste, dakujem.
cau ja mam Grand Canyon CF SL 8.9 model 2014 (ten v popise, je to velkost XL)
mozes si prist skusit, aj ked ten moj ma trosku inu geometriu ako ten s hlinikovym ramom
mozes si aj pozriet moj bajk, budem ho predavat za chvilu, ked mi pride novy, (mozno sa ti zapaci
hociaky grand canyon vo velkosti XL ci by som si ho mohol prist pozriet (Z a stredne slovensko). Som 190cm, 90cm nohy 115kg, bajk chcem predovsetkym na slapanie, zjazdy malo. V sucasnosti mam KONA UNIT SS 21" a sedi mu uplne akurat. piste, dakujem.
Mam Grand Canyon v XL, vyska 190 cm nohy 93 cm. Podla mna by si nad L nemal uvazovat ani nahodou.
Ano mas pravdu, v zasade ked som to poklikal zasa po roku zistil som ze staci 1-2 cm dolu a hadze to aj mna do L. Kazdopadne na zaklade osobnej skusenosti (sedel som aj na L) si myslim ze XL je pre tieto parametre vhodna velkost a L je naozaj male. Kazdopadne ak je moznost sadnut na realny bajk je to najistejsie riesenie.
chodim do sportservisu v poddunajskych a spokojnost..
...a okrem bajkulu.
obchodné praktiky v štýle...nekúpil si bajk u nás - zaplatíš viac...mi príde úchylné a diskriminačné...
No meral som to niekolko-krat, podla toho ich navodu, teda naboso... Ked este pridam topanky, alebo tretry, budem tam mat 2 cm k dobru, ale je mi jasne, ze aj tak to bude na tesno v pripade Mka (Lko som zvazoval kvoli dlzke, je mi jasne, ze stand-over by bol na "milimeter")
Kazdopadne diky obom za rady, verim, ze este niekto prispeje do debaty
áno...tak napr. v BA, kaktus alebo bajkula majú ceny za servis internetových značiek vyššie ako sú ceny práce napr. v autoservisoch...