Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Podelím sa o čerstvú skúsenosť.
Mesiac stará galuska Tufo Hi Composite 23mm mi rachla pod riťou, v centre mesta, rovna cesta, žiadna jama, nerovnosť ani nečistota.
Tak ale priznajme si , že Feďo nevyhladáva žiaden extrém...
Dole kopcom a hore kopcom sa viac plášť derie?...87kg da viac plastom zabrat, ako 60kg pierko do kopca, a mimochodom jeden plast conti 4000 ma už 15 tisic km
edy34 ako by som porovnal? kup a jazdi randy u nas kamenak,takze bez debaty dali novu, nie od Matta janherich ja vzdy tlacim Hi-Composite Carbon na cca 9100 Torrov cize 12 atmosfer
canopus Uff, to je vyse 12barov, to z akeho dovodu takyto masochizmus ? MarinD Preventivne tmel nikdy nepouzivam, na zacelenie pomaleho defektu som uz 2krat uspesne pouzil ~8ml Stan's no tubes tmelu.
ja tam tu prevenciu mám, hlavne kvôli maratónom, zatiaľ som ale chvalabohu netestol, ale kolegovi to minule pomohlo, síce nejaký tlak mu ušiel pri defekte, než to zacelilo, ale nemusel zastaviť.... ak jazdíš len turistiku je to zbytočné, aj tak to zaschne pomerne rýchlo a je to potom neúčinné
janherich aby som nemusel tak casto dofukavat,necham to zist na cca 8 a potom zase fuknem na 12, 1-2x do mesiaca fukam Bikejoring pri vysokych letnych teplotach to schne standardne rychlo, teraz minimalne
STAN NO TUBES jednoznacne...tych 50-60ml na mesiac staci,potom sa dolieva podla toho,ake velke je vonku teplo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Extrémy mi tiež netreba, na to mám druhý bicykel
Continental UltraSport II Wired Tire
aj tieto
Schwalbe Lugano Active Wired Tire
ceny za facku
Mesiac stará galuska Tufo Hi Composite 23mm mi rachla pod riťou, v centre mesta, rovna cesta, žiadna jama, nerovnosť ani nečistota.
Continental UltraSport II Wired Tire
aj tieto
Schwalbe Lugano Active Wired Tire
ceny za facku
ako by si porovnal tie ultrasport II vs. grandprix II S? dik.
edit: asi je niekde pod tufo paskou a tu sa mi teda nechce odliepat ;P
Stalo sa , veď ja z toho tragédiu nerobím.
Dole kopcom a hore kopcom sa viac plášť derie?...87kg da viac plastom zabrat, ako 60kg pierko do kopca, a mimochodom jeden plast conti 4000 ma už 15 tisic km
randy u nas kamenak,takze bez debaty dali novu, nie od Matta
janherich ja vzdy tlacim Hi-Composite Carbon na cca 9100 Torrov
MarinD Preventivne tmel nikdy nepouzivam, na zacelenie pomaleho defektu som uz 2krat uspesne pouzil ~8ml Stan's no tubes tmelu.
Bikejoring pri vysokych letnych teplotach to schne standardne rychlo, teraz minimalne
STAN NO TUBES jednoznacne...tych 50-60ml na mesiac staci,potom sa dolieva podla toho,ake velke je vonku teplo