Inak macacia story ma neuveritelne pokracovanie - den pred odovzdanim Merlina Palimu si ma naslo dalsie uplakane minimaciatko, tentoraz uz doma v Bratislave. Cize vymena strazi - Merlin sa prestahoval k Palimu a u nas skoncilo dalsie, este bezbrannejsie maca. Strasne plakalo za mamou dva dni a uz sa to nedalo pocuvat, lebo ho bolo pocut na 30 metrov cez dva ploty a ulicu az do zahrady, tak som ho siel najst. Pravdepodobne sa jeho mame nieco stalo a tak zostalo same. No a tak mame o dalsiu starost navyse, lebo krmit ho treba ako kojenca z flasky specialnym mliekom kazde cca 3 hodiny a treba ho drzat v teple a treba mu pomahat s vyprazdnovanim kedze taketo párdňové maciatka to este sami nevedia a standardne im s tym pomaha mama oblizovanim. Takze teraz dva tyzdne "zabava", potom by sa to uz malo zacat rychlo zlepsovat. Aktualne ma asi 14 dni, proste uplne babo. Ked sme ho v utorok nasli, malo lave ocko este zalepene od narodenia, takze este je trosku mensie, ale uz sa otvara. A podla toho aj dostalo meno - Očko.
Bobek malý, ty máš také "šťastie" ako ja, ja už mám zákaz sa voľne pohybovať po vonku, lebo vždy čosi nájdem
Máš druhý Kubko bol tiež taký maličký, malí chalani s ním hrali futbal a podpaľovali mu fúzy a strašne sa na tom bavili ale to som tu už písala, prajem pevné nervy a Očkovi veľa šťastia
Máš môj obdiv, u chalana sa to len tak nevidí
Keď už debatujeme o tých záchranách, dopoviem príbeh malej Šmudly z roku 1974. Mali sme vtedy sučku pudla – Džinu, ktorá nikdy nemala mladé, ale Šmudličku si ihneď "adoptovala", neustále boli spolu, zohrievala ju, oblizovala a mačiatko sa neustále pokúšalo cicať. Samozrejme, malú sme kŕmili z fľašky, ale aj tak neprestávala cicať sučku. Bolo nám to čudné, s úžasom sme zistili, že sa jej začalo tvoriť mlieko a naša Džina Šmudlu kompletne odkojila, hoci nikdy neporodila vlastné mladé. Šmudla mala na základe tejto výchovy niektoré typické psie prejavy.
Šmudla mala na základe tejto výchovy niektoré typické psie prejavy.
A ktore? Vrtenie chvostom ako pes? Alebo obcikavanie stromov?
Prva macka, ktoru som zachranil cca 2 roky spät a stravila u mna par mesiacov kym som ju preliecil a umiestnil, aportovala. Ale aportovala len taku kozusinovu mysku na hranie, ine nie. Tu je ked dozorovala pri vymene brzdoveho oblozenia: post919159.html#p919159
Prva macka, ktoru som zachranil cca 2 roky spät a stravila u mna par mesiacov kym som ju preliecil a umiestnil, aportovala. Ale aportovala len taku kozusinovu mysku na hranie, ine nie. Tu je ked dozorovala pri vymene brzdoveho oblozenia: post919159.html#p919159
Chodila za mnou ako pes. Všetky ostatné mačky, s ktorými som kedy prišiel do styku boli typicky nezávislé bytosti, ale Šmudla chodila veľmi často pri nohe. Najmä keď sme venčili Džinu, išla väčšinou ako vojak za ňou.
A vrčala ako pes. Aj Merlin syčí/chrčí ako mačka, Šmudline vrčanie sa veľmi podobalo na psie. Vedela aj aportovať, aj keď až tak často to nerobila.
Toto všetko platí aj opačne. Náš Hugo vyrastal so 4 mačiatkami. Kým Čili obľubuje gumené hračky, Hugo aportuje len mačacie – plyšové. V záhrade sa naháňa s mačkami na ich spôsob. A napokon – s Lízou si sadne pred presklenú terasu a celé hodiny sa dokážu pozerať spolu von. Čili tam príde len nazrieť, ale Hugo sa miluje rozhliadať. Vyberá si vyvýšené miesta, odkiaľ má prehľad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aby si náhodou nezašpinili dres, poťahy na aute a čo ja viem čo ešte
Inak macacia story ma neuveritelne pokracovanie - den pred odovzdanim Merlina Palimu si ma naslo dalsie uplakane minimaciatko, tentoraz uz doma v Bratislave. Cize vymena strazi - Merlin sa prestahoval k Palimu a u nas skoncilo dalsie, este bezbrannejsie maca. Strasne plakalo za mamou dva dni a uz sa to nedalo pocuvat, lebo ho bolo pocut na 30 metrov cez dva ploty a ulicu az do zahrady, tak som ho siel najst. Pravdepodobne sa jeho mame nieco stalo a tak zostalo same. No a tak mame o dalsiu starost navyse, lebo krmit ho treba ako kojenca z flasky specialnym mliekom kazde cca 3 hodiny a treba ho drzat v teple a treba mu pomahat s vyprazdnovanim kedze taketo párdňové maciatka to este sami nevedia a standardne im s tym pomaha mama oblizovanim. Takze teraz dva tyzdne "zabava", potom by sa to uz malo zacat rychlo zlepsovat. Aktualne ma asi 14 dni, proste uplne babo. Ked sme ho v utorok nasli, malo lave ocko este zalepene od narodenia, takze este je trosku mensie, ale uz sa otvara. A podla toho aj dostalo meno - Očko.
Máš druhý Kubko bol tiež taký maličký, malí chalani s ním hrali futbal a podpaľovali mu fúzy a strašne sa na tom bavili
Máš môj obdiv, u chalana sa to len tak nevidí
Prva macka, ktoru som zachranil cca 2 roky spät a stravila u mna par mesiacov kym som ju preliecil a umiestnil, aportovala. Ale aportovala len taku kozusinovu mysku na hranie, ine nie.
Prva macka, ktoru som zachranil cca 2 roky spät a stravila u mna par mesiacov kym som ju preliecil a umiestnil, aportovala. Ale aportovala len taku kozusinovu mysku na hranie, ine nie.
Chodila za mnou ako pes. Všetky ostatné mačky, s ktorými som kedy prišiel do styku boli typicky nezávislé bytosti, ale Šmudla chodila veľmi často pri nohe. Najmä keď sme venčili Džinu, išla väčšinou ako vojak za ňou.
A vrčala ako pes. Aj Merlin syčí/chrčí ako mačka, Šmudline vrčanie sa veľmi podobalo na psie. Vedela aj aportovať, aj keď až tak často to nerobila.
Toto všetko platí aj opačne. Náš Hugo vyrastal so 4 mačiatkami. Kým Čili obľubuje gumené hračky, Hugo aportuje len mačacie – plyšové. V záhrade sa naháňa s mačkami na ich spôsob. A napokon – s Lízou si sadne pred presklenú terasu a celé hodiny sa dokážu pozerať spolu von. Čili tam príde len nazrieť, ale Hugo sa miluje rozhliadať. Vyberá si vyvýšené miesta, odkiaľ má prehľad.
Teddy Bear Chow Chow Puppy DancingOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak máte nejaké pripomienky, napíšte
Dog of a million faces, guardian of the weakminded foot-scraper, Mona Lisa impersonator...
Jezus je niečo ako kmotor
Merlin v novom domoveOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down