ako položili ten nový asfalt z Tepličky, tak už je tam premávka jak pri Tescu...mám pocit, že už tam bola asi aj nejaká búračka, lebo sú nejaké obrysy áut nasprejované v tej spodnej šikane...aspoň to teda tak vyzeralo...
JozefCR1 Tak aspoň máš motiváciu si vylepšiť čas a dostať sa aspoň do desiny
Ale zase odkedy tam položili ten asfalt, je to úplne skvelý kopec na tréning na cesťáku.. Ale premávka, až sa niekedy bojím, hlavne tie autá tam chodia ako šialené..
to ano motivacia by bola......ale ked vidiš dákeho trošku pupkatého týpka na žiletke ako podava caklopočitač svojej frajerke na mopede aby mu vybehla hore spraviť čas tak to moc nenamotivuje, skôr naopak
Tak to je smutné no, neviem načo je to dobré.. Alebo treba dať ešte lepší čas ako jeho frajerka na mopede.
A akurát sa dívam, tiež som tam bol ešte takto presne pred mesiacom 6 a už som 13 Ale tak Juro Sagan, Mišo Kolář, Tomáš Višňovský predomnou, takže sa nemôžem stažovať
Cesta z teplicky je teraz fakt o drzku.. Asi sa caka na prvy smrtak a potom sa mozno daco spravi..nejake obmedzenia ci spomalovace..
Netusi niekto ci sa tam nebodaj neplanuje najaka zmena ohladom bezpecnosti? Alebo nevie niekto kto ma tu cestu v sprave..ci je pod obcou alebo to patri kraju..?
Okrem pristupu popod vlek..nie je nejaky privetivejsi pristup pod stranik..okrem teda hlavnej cesty..?
chlapi viete aj nam neznalym z ineho regionu dat vediet o akej ceste sa bavite? ten smer obcas jazdim na cestaku, ale neviem o ktorom useku pisete. tak nech viem, comu sa mam vyhnut. vdaka.
V princípe pokiaľ len Tepličkou/ Žilinou prechádzaš a nevyhľadávaš výškové metre v týchto končinách, tak môžeš pokojne prechádzať ďalej. Aj tak si mylsím, že tou cestou si doteraz asi nešiel ,keďže bola v dosť rozbitom stave No pokiaľ ťa to skutočne tak veľmi zaujíma, tak je to lokálna cesta medzi obcami Teplička nad Váhom a Zástranie Na strave je to označenie KOM-u ako "Tazky Stranik" (https://www.strava.com/segments/7745652)
Caute, je tato trasa zjazdna? Hlavne tie modre na hreben a z hrebena ma zaujimaju. Dik.
Z hrebeňa som mal tú česť ísť obe modré smerom dole. Obe sú dosť boj, je tam niekoľko pekných častí (hlavne nad Maríkovou) ale viacero úsekov tam je na tlačenie a nosenie. Navyše ak sa tam stále ťaží, tak to bude dosť zničené od lesákov.
Hreben Javornikov budes mat scasti blatity tak ci tak, su tam miesta rozryte od mechanizmov kde sa drzi voda a ked si pripocitas sucasne uprsane pocasie tak sa radsej priprav, ze suchy neprejdes. Tiez mam v plane tuto hrebenovku. ale pockam na lepsie pocasie, zacnem v Ochodnici.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked som tade isiel, tak bud rychle auto, alebo rychly bajker zhora
teraz ostava chodit popod vlek
Ale zase odkedy tam položili ten asfalt, je to úplne skvelý kopec na tréning na cesťáku.. Ale premávka, až sa niekedy bojím, hlavne tie autá tam chodia ako šialené..
A akurát sa dívam, tiež som tam bol ešte takto presne pred mesiacom 6 a už som 13
Netusi niekto ci sa tam nebodaj neplanuje najaka zmena ohladom bezpecnosti? Alebo nevie niekto kto ma tu cestu v sprave..ci je pod obcou alebo to patri kraju..?
Okrem pristupu popod vlek..nie je nejaky privetivejsi pristup pod stranik..okrem teda hlavnej cesty..?
post1149973.html#p1149973
Z hrebeňa som mal tú česť ísť obe modré smerom dole. Obe sú dosť boj, je tam niekoľko pekných častí (hlavne nad Maríkovou) ale viacero úsekov tam je na tlačenie a nosenie. Navyše ak sa tam stále ťaží, tak to bude dosť zničené od lesákov.
Strmé mi nevadí, ani tlačenie mi nevadí ale blato neznášam, tak asi do Sedla pod Grapou to skúsim cez Rudinu.
mam, cca do 21:00 sa budem pohybovat v okoli marianskeho namestia tak ked tak posta
Tak to vyzera ze ho konecne nasli.
http://nasazilina.sme.sk/c/20247993/turista-bol-nezvestny-pol-roka-v-sobotu-nasli-uz-len-jeho-pozostatky.html?ref=trz