Palo TT: tam nie, tam je strasne zly pristup. V zime by tam ani ludia nedosli. Je to nizsie v obci, kusok nad stadionom (na sever) je vidiet na mape taky zeleny pas...
dost rizikova lokalita hlavne koli staremu korytu Vahu, uz tam mali jazera pri povodniach, spodna voda 40-50cm pod povrchom, dialnica 500m vzdusnou ciarou
myslím, vždy keď som potreboval nejakú prkotinu ako brzdové doštičky alebo skrutku do prevodníku atď. a vybral som sa do niektorého z obchodov na myjave, starej turej, alebo NMnV tak som nepochodil... ďalej to už zmapované nemám, v zásade už všetko len cez net kupujem, lebo keď si spočítam, že mám chodiť z obchodu do obchodu, tak sa mi aj na malú vec oplatí platiť poštovné... takže takýto veľký internetový obchod a dúfam že aj na mieste budú mať široký sortiment bude pre mňa prínos.
Bikejoring verim, ze budeme lepsie zasobeni ako lokalne bike-shopy, ale urcite nebudeme mat skladom vsetko a spociatku budeme mat lokalne najma casto kupovany tovar a atraktivne produkty. Kazdopadne vyhodou bude osobny odber zdarma na vsetok nas tovar, takze ak si skrutku ci dosticky objednas predom, ked si po ne prides, budu tam a nebude ta to stat postovne.
bobris spodna voda je 80-120 cm pod povrchom, robili sme prieskumne vrty. Kvoli tomu sme sa o vyse 50 cm zdvihali voci okolitemu terenu. Navyse prave dialnica teraz pomaha udrzat vodu v koryte, takze by sa nemala rozliat do dediny. Spodna voda je problem, ale vieme o nom a nemal by nas ovplyvnit. Dialnica 500m vzdusnou ciarou (2 km od zjazdu z dialnice) a cyklotrasy hned za pozemkom su primarnou prednostou lokality.
Kazdopadne vyhodou bude osobny odber zdarma na vsetok nas tovar, takze ak si skrutku ci dosticky objednas predom, ked si po ne prides, budu tam a nebude ta to stat postovne.
Planujete aj nejake boxy na vydavanie tovaru? Viem si predstavit, ze (nielen) v nedelu podvecer, ked pojde 1/2 Slovenska do BA Povazim, by sa tam aj niekto zastavil pre tovar.
Plánujeme byt otvorení cez vikend minimálne v sezóne. Takze vyzdvihnúť tovar alebo si prísť zajazdiť na trasy ci pump track nebude problem. Ak by bol veľký záujem o odber aj mimo sezóny, mozeme nieco vymyslieť.
no keďže má Peťko Sagan dnes narodky a nevidím ho medzi oslávencami, tak sa pýtam, kedy oslovíte jeho manželku, aby mu tu založila účet a komunikovala podobne ako cez FB, Twitter či Instagram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: 6 prispevkov na den nie je vela
to myslis vazne?
dost rizikova lokalita hlavne koli staremu korytu Vahu, uz tam mali jazera pri povodniach, spodna voda 40-50cm pod povrchom, dialnica 500m vzdusnou ciarou
myslím, vždy keď som potreboval nejakú prkotinu ako brzdové doštičky alebo skrutku do prevodníku atď. a vybral som sa do niektorého z obchodov na myjave, starej turej, alebo NMnV tak som nepochodil... ďalej to už zmapované nemám, v zásade už všetko len cez net kupujem, lebo keď si spočítam, že mám chodiť z obchodu do obchodu, tak sa mi aj na malú vec oplatí platiť poštovné... takže takýto veľký internetový obchod a dúfam že aj na mieste budú mať široký sortiment bude pre mňa prínos.
bobris spodna voda je 80-120 cm pod povrchom, robili sme prieskumne vrty. Kvoli tomu sme sa o vyse 50 cm zdvihali voci okolitemu terenu. Navyse prave dialnica teraz pomaha udrzat vodu v koryte, takze by sa nemala rozliat do dediny. Spodna voda je problem, ale vieme o nom a nemal by nas ovplyvnit. Dialnica 500m vzdusnou ciarou (2 km od zjazdu z dialnice) a cyklotrasy hned za pozemkom su primarnou prednostou lokality.
Planujete aj nejake boxy na vydavanie tovaru? Viem si predstavit, ze (nielen) v nedelu podvecer, ked pojde 1/2 Slovenska do BA Povazim, by sa tam aj niekto zastavil pre tovar.
Happy Birthday PeterOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A k tej akvizicii - budete poznat pana Imromana a pana Lapierrea. Podobny region ako Peto Sagan a navyse su dvaja, takze to je lepsie
Len dúfam, ze Lapierre bude mať dosť času na môj tlmič a vidlicu, hehe.
edit sak zachvilu bude 1000
edit 2..cez 1000
ze to robi ten clanok o saganovi?