Ahojte, potreboval by som poradiť aký olej môžem dať do vidlice. Treba niečo špecíalne alebo stačí nejaký obyčajný motorový resp. hydraulický ?
P.S. Ak to tu už bolo tak sa ospravedlňujem, ale takúto tému som ešte nenašiel.
zihadlo 5 konecne dorazili veci co som objednal. Tak cez vikend idem na to. Len mi este napadlo, nemam pri tej prilezitosti rozobrat aj vzduchovy piest a vymenit tam olej. A ak ano, tak za aky ?
Neviete niekto, či označenie oleja do vidlice od Rock Shox 15wt znamená tú istú viskozitu ako 15w napr. od Motorex, alebo aký je rozdiel v týchto písmenkách?
RockShox sa mi zdal viac do tlmenia ako mazania.. Je viac riedky ako napr. Motorex a podobne. Neviem aky je presne rozdiel ale toto som si všimol a zdá sa mi že aj tuto vo fore som to čítal
Kazda znacka ma (o nieco) inu vyskozitu (je to trochu ako cislovanie oblecenia). A rozdielne mazacie / tlmiace vlastnosti. Niektore poriadne nemazu, ine penia ako blaznive. Ale kazda o sebe pise, ze je najlepsia
caute nie som si isti aky olej ide, kde a kolko do vidlice rock shox reba rl29
do spodnych noch 15w 5ml?
tlmenie prava strana 5w 106ml?
a do lavej neviem
caute.....nevedeli by ste mi dat navod ako vymenit mazaci olej v boxxere rc 2013??ked dole vysrubujem sruby nic nevitecie a ptitom tam je mazaci olej.dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niečo je tu:
http://www.peterverdone.com/wiki/index.php?title=Suspension_Fluid#Comercial_Brands_and_their_properties
do spodnych noch 15w 5ml?
tlmenie prava strana 5w 106ml?
a do lavej neviem
https://sram-cdn-pull-zone-gsdesign.netdna-ssl.com/cdn/farfuture/040oy9WjRkyPRapmI4VNWJNTT6-05n7uykj5w-zuInA/mtime:1439498792/sites/default/files/techdocs/gen0000000004984_rev_b_front_suspension_fluid_air_and_coil_spring_charts_2016.pdf