...zle nastaveny uhol kufrov preto take osuchane kluky
Kľuky sú v takomto stave od začiatku ako som doniesol bike (jazdenka). Aj ja som sa čudoval a stále čudujem ako docielil takéto zodratie...... Nemyslím si, že to bolo v zlom uhle kufrov.
To nie je WDckom, pojazdil som na nom hodne km a nic lepsie do hnusneho blata a piesku asi nie je. WDcko je specialny mazaci olej, ktory ma rozpustacie schopnosti , odpudzuje vodu a lepta gumu. WDcko nikdy nemoze sposobit hento (mazanie retaze WDckom je uplne koser, len to treba casto aplikovat ale ma podstatne mensie abrazivne posobenie ako olej zmiesany so spinou, ktory je ovykly na dlhsich vyjazdoch). Toto je problem niekedy priamo od vyroby, mal som taku retaz, co to robila. Dal som prec clanok a zachvilu dalsi. Moc silne stlacene piny, niekedy sa to stane pri nitovani. Ale ak nepomoze roztiahnutie a robi to aj inde, tak jedine vyhodit retaz.
Nemate niekdo predstavu, kde by sa dala MET TERRA zohnat v takejto farenej uprave?
Ako je to pri nej s pasovanim na hlavu? Uvadzaju do rozmeru 61cm. Ja mam hlavu 59,5, ked je chladno hodim pod helmu BUFF, tak aby som to vobec zapol.
V ZA som obehal par obchodov, ale zatial som ju u nikoho nenasiel, tak s odskusanim pred kupou to vidim blede. Vdaka
To nie je WDckom, pojazdil som na nom hodne km a nic lepsie do hnusneho blata a piesku asi nie je. WDcko je specialny mazaci olej, ktory ma rozpustacie schopnosti , odpudzuje vodu a lepta gumu.
Tiez som si myslel ze si robí srandu pokial som nevidel ze si zobral light XC plášte do Fatry:) Komu niet rady....Tiez som mal nedavno takýto neohybný clánok. Pomohlo ho rozpohybovat rukami s pridavaním oleja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kľuky sú v takomto stave od začiatku ako som doniesol bike (jazdenka). Aj ja som sa čudoval a stále čudujem ako docielil takéto zodratie...... Nemyslím si, že to bolo v zlom uhle kufrov.
Ako je to pri nej s pasovanim na hlavu? Uvadzaju do rozmeru 61cm. Ja mam hlavu 59,5, ked je chladno hodim pod helmu BUFF, tak aby som to vobec zapol.
V ZA som obehal par obchodov, ale zatial som ju u nikoho nenasiel, tak s odskusanim pred kupou to vidim blede. Vdaka
WDcko do blata? To si robis asi srandu
Tiez som si myslel ze si robí srandu pokial som nevidel ze si zobral light XC plášte do Fatry:) Komu niet rady....Tiez som mal nedavno takýto neohybný clánok. Pomohlo ho rozpohybovat rukami s pridavaním oleja