TO PALIGI A MARECEJ a podobny vychcankovia ano pozrel som si obchodne podmienky a je tam doprava na svk na dobierku ale toto je pisane aj na netbiku a tam musis najskor poslat peniaze dopredu na ucet preto sa pytam ze ci mozem zaplatit za tovar ked mi pride na postu v tomto e-shope
nic proti vam samozrejme len vy mate zvycajne vela odpovedi ktore mnoho krat stoja za ...
dakujem vsetkym [/b]
ale nie spat k teme ano marecej dakujem ze si si nasiel cas ale pisal som a nikdo neodpisuje preto sa pytam
ale ja by som tam asi nenakupoval keby som videl nedostatok komunikacie
Som nový užívateľ tohoto fóra a nedá mi nezareagovať. Pán Budina je seriózny predajca, ktorý bez akýchkoľvek problémov posiela na Slovensko. Niektoré veci aj nemá uvedené na web a stránke, ale cez email sa dohodnete. Odpovedá na email okamžite. Pochodil som už dosť web stránok ale on má bomba ceny
bikesport.cz mozem len doporucit velakrat som uz od nich objednaval
a vzdy sa dalo dohodnut aj na cene
kazdy aspon trochu normalny predajca je povacine ochotny...nielen ten cesky
btw: tipujem ze tych serioznych predajcov na SR, by som spocital na jednej ruke
Som nový užívateľ tohoto fóra a nedá mi nezareagovať. Pán Budina je seriózny predajca, ktorý bez akýchkoľvek problémov posiela na Slovensko. Niektoré veci aj nemá uvedené na web a stránke, ale cez email sa dohodnete. Odpovedá na email okamžite. Pochodil som už dosť web stránok ale on má bomba ceny
mozno v cesku, co ja mam skusenosti uz 2x som posielal mail a stale mi odpoved prisla tak o tyzden-pol, stale to iste ze prepacte za neskoru odpoved bla bla, vravim slov. eshop nie cesky. neviem spominal som uz ze idem kupovat bike tak si to este poriadne otuknem