Dzuch-Ban tiež občas premýšlam nad takým jednodenným výjazdom, ale zatial som k tomu nemal gule neviem, v akom stave by som potom išiel tých 7hod domov. ale díky za inšpiráciu, že to ide
Ja som si dnes konečne pojazdil vo Vysokých Tatrách .......padlo Štrbské Pleso, Popradské Pleso, Sliezský dom a Hrebienok......začínal som na Štrbe, odtiaľ rovno na Štrbské Pleso a postupne kopec za kopcom až do Lomnice a odtiaľ cez Poprad a Svit späť na Štrbu
Si mi pripomenul sobotu, aj to, že som to sem zabudol pridať
Vlastne identická kombinácia Štrbské-Popradské-Sliezsky-Hrebienok.
Sliezsky na cesťáku je fakt blbovina, rozbité maximálne a tie rigoly...resp povyťahované drevá, ktoré tam boli ešte pred 5rokmi, keď som to bol naposledy tam nie sú - takže kto ste ešte neboli a chystáte sa, fajne si zaskáčete aj ponadávate. Zasa na druhú stranu je to megaťažké stúpanie, aj keď to neviem zhodnotiť objektívne, lebo som mal cca 200 v nohách, ale mal som chuť zastaviť a rozdýchať niektoré úseky, čo sa mi nestalo už dávno Ale bajkerov, aj cestárov šlapalo hore hodne veľa, celkovo celý deň som postretával veľa cyklistov Chcel som stihnúť aj Lomnicu-Štart, ale nechcel som to siliť, aj tak som prišiel domov tak 15 minút po tme takže akurát
no ja som v tatrach dnes nestretol ani jedneho bajkera na žiletke.....same MTB.......čo sa toho Sliezskeho týka tak je to pekná mordovačka ale má to niečo do seba......škoda že to lataju len po kusoch a nie komplet cele
Škoda, že všetky tieto naše veľké stúpania nie sú opravené. Teda skôr ich je viac neopravených ako opravených. Plus cesty k slovenským vysielačom. To by boli ideálne turistické cyklistické trasy pre rozvoj cestovného ruchu a regiónu. Pokojne za poplatok. Viem, chýbajú financie, ale aké môžu byť náklady (aspoň priemerné) na položenie 1km nového asfaltu? Vie niekto? SlavoSL, ty máš niečo so SSC, nie?
Dnes hrozný vietor. Ale stovka padla a aj nejaké metre nastupane Prvá jazda v Silvini Team MP 260. Veľmi pohodlné a na mall.sk za bezkonkurenčnú cenu. Pohodlnejšie na dlhú jazdu ako Sportful Tinkoff bodyfit pro camouflage !!! A po prichode do NZ som stretol asi 6 žiletkárov
ta cena je fakt skvela...hned som objednal, dik za tip
Dnes 140km cez 5 brdkov s priemerom nad 8% (Zabudišová "len" 7). Na Vyškovci som asi 100m musel potlačiť a v zjazde z Grúňa som schytal žihadlo a trafil jamu ale inak v pohode.
Keďže som dlho nič nepridal lebo to asi ani nestálo za to tak prikladám dnešný výjazd.
Rekreačné strediská Košíc v severozápadnej časti. Bol to aj úmysel trochu pokopcovať keďže mne kopce robia strašné problémy.
Dnes som využil voľný deň a prevetral cca 15 ročnú rárohu v dosť náročných talianských cestičkách sklon 12-20%, sem tam sa to zmiernilo na 8%, 3 hodiny jazdy, 1010 nastúpaných, šoféri ohľaduplní, radosť jazdiť Fotky vďaka slnku žalostné...
Ja som si urobil menší trip na Liptov za rodinkou aj s bicyklom teraz cez víkend tak som aj niečo pojazdil. Veľmi sa mi páči stúpanie na Huty od Liptovských Matiašoviec, dal som ho aj včera aj dnes, zjazd tou istou trasou (nie na Zuberec) je tiež veľmi zábavný. Jedinou veľkou nevýhodou bola v sobotu kopa motorkárov a dnes kopa poľských áut smerom hore. Do Jasnej som očakával dosť tvrdšie stúpanie na záver, ostal som prekvapený, že to bolo vcelku v pohode, kým som sa nenaháňal. Na Taliakovu chatu som si pekne slalomoval pomedzi turistov, za to tam som si celkom slušne mákol na záver na rozdiel od Jasnej. Ale čo by som za také krásne prostredie a také fajn kopce dal tu. Uvidím, či zajtra ešte niečo pojazdím.
Nedeľa: Lúčky - Partizánska Lupča - Liptovský Mikuláš - Jasná - - Liptovský Mikuláš - Liptovský Trnovec - HP od Lipt. Matiašoviec - Lipt. Teplá - Lúčky (https://www.strava.com/activities/692447432)
Včera posledný dlhý letný záťah. Veľmi som sa tešil najmä z počasia, celý deň jasno, slnečno, výborná dohľadnosť, ani mráčika, čo je z Čierneho Váhu fakt rarita. Už viackrát v minulosti som sa hore trmácal a Tatry na dlani som si mohol len domyslieť pod rúškom typickej oblačnosti. Takže paráda
Inak 6stúpaní - všetky okolo 1200mnm okrem posledného Tlstého javora, ktorý je pár metrov nad 1000.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vlastne identická kombinácia Štrbské-Popradské-Sliezsky-Hrebienok.
Sliezsky na cesťáku je fakt blbovina, rozbité maximálne a tie rigoly...resp povyťahované drevá, ktoré tam boli ešte pred 5rokmi, keď som to bol naposledy tam nie sú - takže kto ste ešte neboli a chystáte sa, fajne si zaskáčete aj ponadávate. Zasa na druhú stranu je to megaťažké stúpanie, aj keď to neviem zhodnotiť objektívne, lebo som mal cca 200 v nohách, ale mal som chuť zastaviť a rozdýchať niektoré úseky, čo sa mi nestalo už dávno
Vyrovnávka cca 45€
Ložná vrstva hrúbky 60mm 10,40€
Spojovací postrek 0,50€
Obrusná vrstva 12,50€
to platí pre cesty pri šírke cca 9,5m.
Cena sa samozrejme odvíja aj od dostupnosti, náročnosti terénu...
ta cena je fakt skvela...hned som objednal, dik za tip
Max 39st
Fotos po dovolenke
Rekreačné strediská Košíc v severozápadnej časti. Bol to aj úmysel trochu pokopcovať keďže mne kopce robia strašné problémy.
Sobota: Likavka - Lisková - Lipt. Sielnica - Zuberec - Ťatliaková Chata - Zuberec - Podbieľ - Oravský Podzámok - Likavka (https://www.strava.com/activities/691164721)
Nedeľa: Lúčky - Partizánska Lupča - Liptovský Mikuláš - Jasná - - Liptovský Mikuláš - Liptovský Trnovec - HP od Lipt. Matiašoviec - Lipt. Teplá - Lúčky (https://www.strava.com/activities/692447432)
Inak 6stúpaní - všetky okolo 1200mnm okrem posledného Tlstého javora, ktorý je pár metrov nad 1000.
Ta cast co je zjednosmernena ma takyto luxusny povrch