To bol ten isty ibis
Ja som sa v polke augusta tiez natiahol na banalnom useku. Myslis si, ze si v pohode a tam to mas.
Pekne to napsal Imroman v clanku. Treba sa sustredit furt, nie len na tazkych pasazach.
aa, tak to som mal po nom zhuknut, zoznamit sa. mozno by nepadol - mavnutie motylich kridiel
k padom sa pripajam - prave na banalnom rovnom useku som sa na jahode svojho casu vytrepal, ked som chytil koren pedalom (asi nieco ako muffin) a vystrelilo ma - nastiepena kost.
Treba sa sustredit furt, nie len na tazkych pasazach.
Niekedy ani to nestaci, ja som prednedavnom v bezproblemovom useku bol sustredeny a napriek tomu som mal uplne necakany prelet nad riaditkami, ani ruky som nestihol vystriet. Vysledok okrem mierneho soku, nastasie len trochu osuchane prave rameno a noha.
Predpokladana pricina, ze kamen blokol koleso o mostik sa potrdila, ked som potom cistil bike. Podobny pad som uz raz mal, ale bolo to este v minulom tisicroci.
A raz ma pri pomalom slapani horekopcom prekvapilo toto: post827591.html#p827591
Jazdecká chyba pri zjazde.
Šrobovať sa nebude. Stalo sa mi to 20.8. a už tam mám vytvorený kalus. Lekári tvrdia že je to v pohode.
Sezóna u mňa nikdy nekončí, jazdím aj v zime a neviem či sa nepôjdem len tak previezť do Mikulova aspoň tú 25ku:-)
Ja som to mal.dost podobne a aj s ulomkami a dostal som 5 srobikov. Ale bolo to zlomene bliezsie ku krku. Tyzden som mal stella dorsi a krivo sa to prirastlo mal som taky spic vedla krku. Ale uz je vsetko okej a bajkujem znovu o rok mi vyberu sroby.
Dnes sa do tohto vlakna dostava moj 6r. synak , ktorý sa snazil prejst po jablku a dostal na nom šmyk a starši mu šrubou z kolesa bicykla spravil do hlavy dieru . Samozrejme , na hlave šiltovka , šak v obci prilbu netreba . Takže už nielen mať,ale aj syn dotlčený jak žito . Dostal 1steh , koleno a laket mu cestou do špitala poriadne spuchli,tak mladý šťastný , že si predlžil prázdniny a ostava mi doma na pozorovanie . Ja ako matka roka som najprv karhala staršieho , kým hasič v akcii ( a magnet na prusery ) vladika ošetroval .
Dnes sa do tohto vlakna dostava moj 6r. synak , ktorý sa snazil prejst po jablku a dostal na nom šmyk a starši mu šrubou z kolesa bicykla spravil do hlavy dieru . Samozrejme , na hlave šiltovka , šak v obci prilbu netreba . Takže už nielen mať,ale aj syn dotlčený jak žito . Dostal 1steh , koleno a laket mu cestou do špitala poriadne spuchli,tak mladý šťastný , že si predlžil prázdniny a ostava mi doma na pozorovanie . Ja ako matka roka som najprv karhala staršieho , kým hasič v akcii ( a magnet na prusery ) vladika ošetroval .
Nemajú náhodou deti povinne nosiť prilby aj v obci?
neviem,ale uz budu mať povinne, inač pojdu bicygle na povalu ... to vies , 5 minut bajk , 10 minut kolobežka , 5 minut hojdačky a kolotoč , tak slapaci traktor ... prilba v zabudnutí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som sa v polke augusta tiez natiahol na banalnom useku. Myslis si, ze si v pohode a tam to mas.
Pekne to napsal Imroman v clanku. Treba sa sustredit furt, nie len na tazkych pasazach.
k padom sa pripajam - prave na banalnom rovnom useku som sa na jahode svojho casu vytrepal, ked som chytil koren pedalom (asi nieco ako muffin) a vystrelilo ma - nastiepena kost.
Niekedy ani to nestaci, ja som prednedavnom v bezproblemovom useku bol sustredeny a napriek tomu som mal uplne necakany prelet nad riaditkami, ani ruky som nestihol vystriet. Vysledok okrem mierneho soku, nastasie len trochu osuchane prave rameno a noha.
Predpokladana pricina, ze kamen blokol koleso o mostik sa potrdila, ked som potom cistil bike. Podobny pad som uz raz mal, ale bolo to este v minulom tisicroci.
A raz ma pri pomalom slapani horekopcom prekvapilo toto:
post827591.html#p827591
https://www.facebook.com/jose.suarez.568847/videos/10208885449308242/?hc_ref=NEWSFEED
skore uzdravenie ...
Šrobovať sa nebude. Stalo sa mi to 20.8. a už tam mám vytvorený kalus. Lekári tvrdia že je to v pohode.
Sezóna u mňa nikdy nekončí, jazdím aj v zime a neviem či sa nepôjdem len tak previezť do Mikulova aspoň tú 25ku:-)
Tak len preto KING.
Nemajú náhodou deti povinne nosiť prilby aj v obci?