chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
No su sice TLR ale pri tej vahe by som sa obaval aj ked cena je vyssia. Ak to teda fuci cez boky tam kde trcia tie fuziky podla mna reklamacia ale ci pochodis je otazne...podla mna dobry tmel by to mal utesnit ale nikdy som sa s takymto fucanim nestretol...kedysi davno na 26" som skusal na XT kolesach neTLR plast a ten mi vydrzal viac ako tebe TLR
cavte borci. nahadzoval som dnes nove plaste schwalbe racing ralph a po nafuknuti fucia po celom obvode s tych fuzou po boku plasta (pozostatok po vstrekovani predpokladam). mam tam capnut mlieka a dufat alebo to je na reklamaciu? obdobne sa mi to pred casom udialo aj na nobby nic a tam nepomohlo ani 2dcl mlieka a nakoniec som ich vyhodil
Ako priklad: Continental ma vo videu, ako plaste najprv umyje nejakym odmastovacom a potom stetcom rozotrie zvnutra tmel. Mozno to pomoze.
Tmel mas dobry? Lebo mam skusenost, ze napr. Joes Elite Racers je po pol roku po otvoreni vo flaske len biela voda, ktora nasledne sposobuje problemy s netesnenim. Netusim preco, asi vyprcha amoniak...
Tyconn To je na reklamaciu. Mam ich a nefuci ani okolo fuzov ani nikde, drzia tlak aj mesiac. Tmel Stans, paska Tesa, ventil Peaty's X Chris King, kolesa Roval Control SL
Reklamuj ho.
Jazdim presne tento cez rok. Toto nikdy nerobil a zhruba prvych 2000km drzal rozumne tlak. Teraz uz vidim flaky zhruba v strede behuna, no ma uz co to za sebou
Nazdar, sekol som blizko patky uplne novy plast.(exo+ 3C a nvm co este..😄) Na dojazd som tam nahodil dusu a neskor doma som si vsimol uz to poskodenie.
Asi basnicka otazka, ale to sa uz zachranit asi nijak neda ze?
Ak je preseknute/poskodene to vlakno, co drzi patku (drot/kevlar), tak nie, ale ak je to len diera v gume, to by malo ist spravit, ale (zalezi na poskodeni) s tym moze byt babracka.
Kamarát pred rokom dával knôt na takú dieru. Že doma ho zahodí, jazdí ho doteraz 😂🤭 Plášť Schwalbe Racing Ray? Niečo také,mal ho na prvej jazde, najprv, že, ešte čosi pojazdí a potom už neriešil. Jazdí XC no aj tak, váha 90kg. V nedeľu sme dali 130km/2800 vm a na kofole kukám, ty ho ešte jazdíš 🤪🤭😂😁 že hej, však vidíš, stále tam je tvoj knôt 🤦♂️🙈🤷♂️😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
savings Schwalbe Racing Ralph 29x2.25" Evolution AddixSpeed plášť, TLE kevlar
47,99 € savings
MOC 73,99 €Ako priklad: Continental ma vo videu, ako plaste najprv umyje nejakym odmastovacom a potom stetcom rozotrie zvnutra tmel. Mozno to pomoze.
Tmel mas dobry? Lebo mam skusenost, ze napr. Joes Elite Racers je po pol roku po otvoreni vo flaske len biela voda, ktora nasledne sposobuje problemy s netesnenim. Netusim preco, asi vyprcha amoniak...
Odstanil som ich stikackami.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1416539.html?hilit=Michelin#p1416539
Jazdim presne tento cez rok. Toto nikdy nerobil a zhruba prvych 2000km drzal rozumne tlak. Teraz uz vidim flaky zhruba v strede behuna, no ma uz co to za sebou
To akože fučia tak, že to cítiš na koži alebo počuješ???
Náhodou neuniká vzduch okolo pätiek a zdá sa ti, že to je cez bočnice??
Asi basnicka otazka, ale to sa uz zachranit asi nijak neda ze?