Kategórie
Bike-techposledný komentár: 3. 8. 2015 o 6:48
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
Keď stisnem prednú brzdu nadoraz a zdvihnem predné koleso a druhou rukou mi ide trosku potočiť koleso smerom dopredu aj dozadu (zatiaľ čo je brzda nadoraz) tak je to signál, že treba vymeniť ložiska ? oska je dotiahnutá správne a brzdový kotúč sa netočí, to trenie musí byt niekde medzi osou a nábojom. hmm ?
..tak isto mi robí aj zadné koleso
je to CL, alebo 6bold ?
pri 6bold sa mi raz stalo, ze sa mi uvolnili skrutky a musel som dotiahnut ...
Ahoj, chcem sa spytat, to co tu minule riesil Miranda, sa da to vylisovanie do jednej strany pouzit aj u mna? U mna je ten stredovy kruzok loziska tak velky, ze splyva so vymedzovacou trubkou medzi oboma loziskami co je vnutri ramu tam. Cize za stredovy kruzok tohto loziska sa neda nastrojom zachytit a tlacit z opacnych stran von ako u tych mensich lozisk co su vo vahadlach. Cize pojdu tieto moje loziska von len jednou stranou? je jedno ktorou?
Vid obr. z oboch stran je toto. Co s tym? Dakujem za rady.
PS-jedna sa o hlavne lozisko zadnej stavby.
Ja som to pretlacil cele na druhu stranu. Cize styri loziska naraz. Makacka ale slo to.
Sorry za premenovanie
Nebola to zadna stavba ale orech ..ale problem obdobny..mne sato podarilo bez problemov vytiahnut
Mas ho robeny na zakazku, ci konfekcia?-odkaz?
A vratidlo som si uz vyrobil.