Bikeparky a oficiálne traily/singletraily (Slovensko a okolie)
Napadlo mi dať dokopy prehľad oficiálnych bajkparkov a singletrailov na Slovensku a v okolí. Môže pomôcť pri plánovaní bajktripov a dovoleniek. Pridávam tie o ktorých viem, doplňte cez odpovede ďalšie. Budem to priebežne upratovať a premazávať, aby bol celý zoznam hneď v prvom príspevku.
je to pri Ciernej vode, zaujimavy pocin no uz v dezolatnom stave, hlboke ryhy po dazdoch a zacina sa to drolit a rozpadavat.... skoda
takisto vlnky na pumptracku mi prisli moc ostre
U nas si pravdepodobne myslia, ze su to vyhodene peniaze a nie investicia do buducnosti,ktora prinasa turistov, reklamu oblasti , peniaze,pracovne miesta. Kolko takych oblasti by mohlo zit z cestovneho ruchu na SR, keby to vedeli tí co rozhoduju vyuzit
Presne, ja som bol minule prekvapený, keď som zachytil, že pumptrack v Inverness (https://youtu.be/oShSn7MYNbk) stál britov, teda pardón škótov 300 tis. EUR !
Samozrejme made by Claudio Caluori a jeho firmička Velosolutions.
už dlhší čas sme sa neozvali, pretože zima a zimné radovánky nám nedali spať a ani čas sa venovať niečomu inému ?
Ale už je tu jar a my Vás chceme zoznámiť s ďalším napredovaním a vývojom TRAIL PARKU KE.CY! Podarilo sa nám získať súhlasné vyjadrenie od Mestských Lesov Košice, a.s. k našej žiadosti o ďalšiu výstavbu a legalizáciu existujúcich singlov v lesoch KE.
Podarilo sa nám legalizovať tieto existujúce single:
1. Hupíky
2. Bedľa
3. Michalkov
4. SuRAWý
Dostali sme kladné vyjadrenie k výstavbe nových singlov:
1. od chaty Hrešná až k zastávke Čermel (Ovečka) cca 9 km (na mape č.14) – pracovný názov „Hriešny“
2. od začiatku SuRAWého opačným smerom na Girbeš po ľavej strane elektrického vedenia cca 3 km (na mape č.7) – pracovný názov „DavidOFF“ (podľa niekdajšieho trailu, ktorý v týchto miestach kedysi bol)
Sme radi, že nám Mestské Lesy Košice umožňujú vytvárať a zlepšovať podmienky pre tento typ horskej cyklistiky v okolitých lesoch, a preto im, a všetkým osobám, ktoré sa o to postarali a Vám všetkým dobrovoľníkom veľká vďaka a palec hore. Tešíme sa na našu ďalšiu spoluprácu.
S týmto povolením súvisia aj naše ďalšie plány na najbližšie roky 2017,2018...
1. značenie legalizovaných trailov Bedľa, Michalkov, SuRAWý, Hupíky
2. úprava niektorých úsekov na legalizovaných singloch
3. dokončenie singlu Bufet
4. údržba singlov
5. zameranie dvoch nových singlov a príprava podkladov pre schválenie výstavby na rok 2018
Tak to je zatiaľ všetko o našich plánoch.
Možno už len dodať jedno, bez Vašej pomoci to nezvládneme a ani to nemá význam robiť. Single sú tu pre nás všetkých a preto by si ich mali stavať tí, ktorí na nich budú jazdiť a ľúbiť ich ?. Našou úlohou je pre nás zabezpečiť všetko to, čo je veľa krát neviditeľné, ale bez čoho sa ďalej nepohneme...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: už ide
je to pri Ciernej vode, zaujimavy pocin no uz v dezolatnom stave, hlboke ryhy po dazdoch a zacina sa to drolit a rozpadavat.... skoda
takisto vlnky na pumptracku mi prisli moc ostre
https://m.facebook.com/AHOJ-GrasSki-Bike-park-346531148880223/
Samozrejme made by Claudio Caluori a jeho firmička Velosolutions.
KE.CY - košické cyklotraily
Včera o 10:54 ·
Ahojte spriaznené duše aj bezduše!
už dlhší čas sme sa neozvali, pretože zima a zimné radovánky nám nedali spať a ani čas sa venovať niečomu inému ?
Ale už je tu jar a my Vás chceme zoznámiť s ďalším napredovaním a vývojom TRAIL PARKU KE.CY! Podarilo sa nám získať súhlasné vyjadrenie od Mestských Lesov Košice, a.s. k našej žiadosti o ďalšiu výstavbu a legalizáciu existujúcich singlov v lesoch KE.
Podarilo sa nám legalizovať tieto existujúce single:
1. Hupíky
2. Bedľa
3. Michalkov
4. SuRAWý
Dostali sme kladné vyjadrenie k výstavbe nových singlov:
1. od chaty Hrešná až k zastávke Čermel (Ovečka) cca 9 km (na mape č.14) – pracovný názov „Hriešny“
2. od začiatku SuRAWého opačným smerom na Girbeš po ľavej strane elektrického vedenia cca 3 km (na mape č.7) – pracovný názov „DavidOFF“ (podľa niekdajšieho trailu, ktorý v týchto miestach kedysi bol)
Sme radi, že nám Mestské Lesy Košice umožňujú vytvárať a zlepšovať podmienky pre tento typ horskej cyklistiky v okolitých lesoch, a preto im, a všetkým osobám, ktoré sa o to postarali a Vám všetkým dobrovoľníkom veľká vďaka a palec hore. Tešíme sa na našu ďalšiu spoluprácu.
S týmto povolením súvisia aj naše ďalšie plány na najbližšie roky 2017,2018...
1. značenie legalizovaných trailov Bedľa, Michalkov, SuRAWý, Hupíky
2. úprava niektorých úsekov na legalizovaných singloch
3. dokončenie singlu Bufet
4. údržba singlov
5. zameranie dvoch nových singlov a príprava podkladov pre schválenie výstavby na rok 2018
Tak to je zatiaľ všetko o našich plánoch.
Možno už len dodať jedno, bez Vašej pomoci to nezvládneme a ani to nemá význam robiť. Single sú tu pre nás všetkých a preto by si ich mali stavať tí, ktorí na nich budú jazdiť a ľúbiť ich ?. Našou úlohou je pre nás zabezpečiť všetko to, čo je veľa krát neviditeľné, ale bez čoho sa ďalej nepohneme...
Dikes Vaše KE.CY
http://dolekop.com/clanek/6885-spotcheck-jak-jsme-otevreli-peklak-bikepark-v-ceske-trebove
Včera zverejnili GPX, ktoré prikladám nižšie. Len je to celkom roztrúsené po okolí, na jeden deň to isto nebude.