ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Cela Cerofvka bola sprejazdnena niekedy koncom marca 2010
No a tie vyjazdene miesta .. co mam povedat .. za asfaltkov bola jedna tazsia korenova pasaz, niekto tam prekopal poza strom obchadzku. Henten dvojstrom ako pises. Kutka dal mostiky cez tie pekne hupiky
Ale mala som cyclocross bike tak som to zvrtla hlbšie do karpát a tam už nebol skoro nikto. Nakoniec z toho bol dobrý výjazd.
Asi si nevsimli ze sa zrazu stmieva o nieco skor, a tak si nebrali svetlo. Ano bohuzial je to tak, tma je uz o 19:45.
...tak ked si vyberies "najblbsi" cas, tak jasne ze je plna - to je ako keby si sa stazovala ze v pondelok rano medzi 8mou a 9tou su cesty plne
V Nedelu rano som na Cerovke stretol asi 5tich. Co je uplne vpohode nato, ze ide o najpopularnejsi singel v okoli BA. Tie masy sa tam dohrnu cca od 11tej do 16tej. Treba jazdit mimo spicky, potom sa to da.
V Nedelu rano som na Cerovke stretol asi 5tich. Co je uplne vpohode nato, ze ide o najpopularnejsi singel v okoli BA. Tie masy sa tam dohrnu cca od 11tej do 16tej. Treba jazdit mimo spicky, potom sa to da.
mna si tam nestretol nahodou ? Videl som tam jeden zaujimavy bike, myslim ze biely s oranz. rafmi. Ja som total recognizable s mojou Salsou