ahojte. stalo sa vam u tohto tlmica ze nefungoval climb (zamok)? mam ho na mojom haji a bohuzial nefunguje. Skusal som fukat rozne tlaky no zmenu medzi climb a open som nevidel ziadnu :-/ a teraz ked zacina sezona by som nerad cakal mesiac na zarucnu opravu...
[quote="@1158243":*****mám chuť ani čas na reklamačné prieťahy. Chcem za voziť a nie sedieť doma.[/quote:*****
ak chodí dobre tak to nerieš a jazdi, ked bude po sezone hnusne počasie, bud ho posli Mirovi, alebo ho doma rozober....
Mne sa po necelom roku (novy bike) na predmetnom tlmiči rozvibrovala ihla propedalu/LC...tlmič fakči, ale ako ta ihla klepe akoby bol na zadnej stavbe vakel jak loď. Naštastie mi dodávateľ v rámci reklamácie ponúkol náhradný kus...má niekto podobnú skúsenosť? Chcel by som veriť, že to je len ojedinelá náhoda.
Ešte mám otázku na tých, čo prešli z monarchu na debonair...aká je to pocitová zmena, zmena charakteristiky atď.?
Na starom monarchu som síce odjazdil dosť málo, ale akonáhle som nahodil debonair okamžite som cítil rozdiel. Je hlavne citlivejší pri menších nerovnostiach. Aj celkový chod sa mi zdá byť progresívnejší. Starý som musel mať dosť nafúkaný na to aby sa mi dobre šlapalo a aby som pri každom skoku nešiel nadoraz. Na debonair mám tlak o dosť nižšie a aj tak som ho nadoraz ešte nedal, pedálovenie sa mi tiež zdá byť lepšie.
Čaute zase problém s Monarch RT3 tentokrát pri stláčaní tlmič vydáva divný zvuk také čvachtanie ako keby olej alebo čo. Robí to stále pri všetkých nastaveniach. Lapierre nevieš čo by mohlo byť príčinou toho zvuku? Inač zdá sa mi, že chodí normálne.
Spravil som video, také zvuky to vydáva mám to rozobrať alebo sa na to vykašlať. ? Veci na repas už mám. Monarch RT3 DebonAir problemOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Mne sa po necelom roku (novy bike) na predmetnom tlmiči rozvibrovala ihla propedalu/LC...tlmič fakči, ale ako ta ihla klepe akoby bol na zadnej stavbe vakel jak loď. Naštastie mi dodávateľ v rámci reklamácie ponúkol náhradný kus...má niekto podobnú skúsenosť? Chcel by som veriť, že to je len ojedinelá náhoda.
Ešte mám otázku na tých, čo prešli z monarchu na debonair...aká je to pocitová zmena, zmena charakteristiky atď.?
aj mne na monarchu klepala ihla cca po 3/4 roku, miro mi to robil ale dlho to nebolo ticho, pošiel aj s bikom
Tak čo nedokáže nikto identifikovať príčinu toho zvuku vo videu ktoré som tu dal o jeden príspevok vyššie. Lapierre nepomohlo by ti to k určeniu problému? Či to nie je vážne a môžem na tom jazdiť Alebo to hneď spraviť?
Keď Ťa to poteší, tak môj tiež občas vydáva podobné zvuky (nie je to konzistentné, niekedy menej, niekedy viac). Stará Judy na druhom bajku podobne. Aj tlmiče na aute sa občas ozvú. Na funkčnosť to pocitovo nemá vplyv, nič nedrhne, tak neriešim a jazdím...
Tak čo nedokáže nikto identifikovať príčinu toho zvuku vo videu ktoré som tu dal o jeden príspevok vyššie. Lapierre nepomohlo by ti to k určeniu problému? Či to nie je vážne a môžem na tom jazdiť Alebo to hneď spraviť?
Bol som dlhšie mimo, tak trochu neskôr ale predsa
Podľa všetkého bude zavzdušnené tlmenie, jazdiť sa na tom dá ale do budúcna (v zime) odporúčam repas.
tak monarch mám 2015 zatial funguje ako má, len ten povestný zvuk ihli propedálu sa mi začína prejavovať ale pri jazde to nepočuť...no a nemám na to žiaden dovod len sa pýtam, dosť som čítal o tom inline že nie je moc spolahlivý a že je to babračka ho nastaviť ale ked ide ako má a je poriadne nastavený tak sa správa parádne...
ja mám na orbei tiež tento sprostý rozmer
lišku som ale musel dat mirovi upravit aby to fungovalo podla predstáv... le fox nejak moc nezamykal ani nereguluju prepínače----
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom by si mohol v klude jazdit a pockat si kedy ti vratia opraveny spat a nakoniec budes mat o zalozny tlmic naviac
ak chodí dobre tak to nerieš a jazdi, ked bude po sezone hnusne počasie, bud ho posli Mirovi, alebo ho doma rozober....
Inač som zabudol napísať, že je to DebonAir
Monarch RT3 DebonAir problemOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
aj mne na monarchu klepala ihla cca po 3/4 roku, miro mi to robil ale dlho to nebolo ticho, pošiel aj s bikom
Bol som dlhšie mimo, tak trochu neskôr ale predsa
Podľa všetkého bude zavzdušnené tlmenie, jazdiť sa na tom dá ale do budúcna (v zime) odporúčam repas.
lišku som ale musel dat mirovi upravit aby to fungovalo podla predstáv... le fox nejak moc nezamykal ani nereguluju prepínače----