caute,radenie je slx,zadok xt,3x10,retaz som dal minuly rok sram pc1051.zhadzovanie na kazete smerom dole v pohode ale smerom hore musi cvaknut o dva aby prehodilo o jeden proste smerom hore na lahsi prevod to nefachci.Vsetko je nadstavene(vyrovnana patka,novy bovden,lanko,vycistene premazane).nejaky napad???
Jo, skoda ho. Ale docela ma to stve lebo je to novy naboj kupovany zaciatkom roka. Jazdil som ho so SRAM kazetou kde je pospajanych viac pastorkov v porovnani so Shimano a vsetko OK. Po nahodeni Shimano kazety problemy a to bol spravne namontovany, servis pravidelny a nie extra jazdeny lebo som bol skor na cestaku ako na tomto MTB. Co som tam mal original kola tak tam bol tiez DT Swiss naboj ale nie ako tento 350 ale 240. Vykusany je este viac ale to pukanie som pri nom nezaregistroval.
Takze idem patrat ci je aj nejaka alternativa na tento DT Swiss 350 z ineho materialu - ako pises - titan ci ocel.
prepokladam, ze sa ti to deje na tych tufach ze?
Ja som naposled musel troska klepnut po kazete. Tiez sa troska zakusla, ale ziadne take zvuky ako pises som nepocitoval. Mal si dostatocne dotiahnutu kazetu?
Inac nemate pocit, ze tie nove 11sp systemy su akesi hlucnejsie? Na cestaku mam ultegru 6800 komplet /sada, kazeta, retaz/ a mam pocit, ze je to stale nejake hlucne. Radi to pekne, hore, dolu... no aj tak tu retaz pocujem. Pri 10sp systemoch som tieto zvuky neregistroval...
Janiiik Ano ano, na Tufo s DT350 mam ten problem. Kazetu som mal raz povolenu a vsimol som si to asi az na 2 vyjazd, ze vlastne kazeta z nejakeho dovodu povolila (povodne som ju dotiahol dostatocne, to som si viacmenej isty). Odvtedy vsak uz nepovolila (nastastie).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze idem patrat ci je aj nejaka alternativa na tento DT Swiss 350 z ineho materialu - ako pises - titan ci ocel.
prepokladam, ze sa ti to deje na tych tufach ze?
Ja som naposled musel troska klepnut po kazete. Tiez sa troska zakusla, ale ziadne take zvuky ako pises som nepocitoval. Mal si dostatocne dotiahnutu kazetu?
Inac nemate pocit, ze tie nove 11sp systemy su akesi hlucnejsie? Na cestaku mam ultegru 6800 komplet /sada, kazeta, retaz/ a mam pocit, ze je to stale nejake hlucne. Radi to pekne, hore, dolu... no aj tak tu retaz pocujem. Pri 10sp systemoch som tieto zvuky neregistroval...