astro: toho mam bloknuteho uz davno, ma prestalo bavit si preklikavat cez jeho 100 inzeratov. Chalani vo fore to prerobili, takze potom sa ti inzerat nezobrazi. Mozno by mal dostat ban, lebo ak ma 130 inzeratov, nech si ich ma, ale nech s tym nerobi toto. Alebo prerobit bazar na sekciu komercny a nech pekne zaplati.
Ahojte,
neplánujete rozšíriť kategóriu na bazári o detské bicykle? Ešte lepšie by bolo rozdeliť aj podľa veľkosti kolies pretože aktuálne hľadám bike pre malého a je to dosť neprehľadné ani neviem kde ho vlastne mám hľadať.
Ďakujem.
Zatial prvy krok spusteny: uzivatel moze mat maximalne 10 inzeratov aktivnych. Ak ma viac, nebude moct pridat ani aktualizovat svoje inzeraty, takze sa do 3 mesiacov automaticky premazu, ak ich nepremaze uzivatel. Realne mame len 50 inzerentov s viac ako 10 aktivnymi inzeratmi, takze sa to dotkne len velmi malej mensiny, ale pozitivny efekt by mali citit vsetci (menej zahadzany bazar inzeratmi od toho isteho cloveka).
Samozrejme toto sa da obist vytvaranim novych profilov, co je vsak proti nasim pravidlam a konta budu zmazane - prosim nahlaste nam ak sa to bude diat.
Ako bolo spominane, ukladame stare inzeraty a spatnu vazbu po nakupe. Tuto planujeme spracovavat a zverejnovat, aby mali potencialni zakaznici prehlad o doveryhodnosti predajcu.
Zatial prvy krok spusteny: uzivatel moze mat maximalne 10 inzeratov aktivnych. Ak ma viac, nebude moct pridat ani aktualizovat svoje inzeraty, takze sa do 3 mesiacov automaticky premazu, ak ich nepremaze uzivatel. Realne mame len 50 inzerentov s viac ako 10 aktivnymi inzeratmi, takze sa to dotkne len velmi malej mensiny, ale pozitivny efekt by mali citit vsetci (menej zahadzany bazar inzeratmi od toho isteho cloveka).
Samozrejme toto sa da obist vytvaranim novych profilov, co je vsak proti nasim pravidlam a konta budu zmazane - prosim nahlaste nam ak sa to bude diat.
Ako bolo spominane, ukladame stare inzeraty a spatnu vazbu po nakupe. Tuto planujeme spracovavat a zverejnovat, aby mali potencialni zakaznici prehlad o doveryhodnosti predajcu.
osobne by som umoznil tym co chcu mat cez 10 inzeratov, /su tu taky co mali aj cez 100/ aj dalsie inzeraty, ale spoplatnil by som to. jeden inzerat dajme tomu 50 centov az jedno euro. aj vy by ste mali peniaze a aj on by tu mal inzeraty, ak by teda chcel
zdravim, moj prvy prispevok a uz gibicujem adminom do prace...
v detaile inzeratu neviem najst hviezdicku, aby som ho oznacil ako oblubeny (aby som ho mohol rychlejsie najst)
hviezdicka je len v zozname inzeratov, no tam este ne ie je vidiet cely inzerat a tak netusim ci je pre mne zaujimavy.
otazka je ci zle vidim, ale bo tam naozaj nie je. a je to zamerne?
no a napokon, vo fore je na oblebene pouzite srdiecko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neplánujete rozšíriť kategóriu na bazári o detské bicykle? Ešte lepšie by bolo rozdeliť aj podľa veľkosti kolies pretože aktuálne hľadám bike pre malého a je to dosť neprehľadné ani neviem kde ho vlastne mám hľadať.
Ďakujem.
osobne by som umoznil tym co chcu mat cez 10 inzeratov, /su tu taky co mali aj cez 100/ aj dalsie inzeraty, ale spoplatnil by som to. jeden inzerat dajme tomu 50 centov az jedno euro. aj vy by ste mali peniaze a aj on by tu mal inzeraty, ak by teda chcel
v detaile inzeratu neviem najst hviezdicku, aby som ho oznacil ako oblubeny (aby som ho mohol rychlejsie najst)
hviezdicka je len v zozname inzeratov, no tam este ne ie je vidiet cely inzerat a tak netusim ci je pre mne zaujimavy.
otazka je ci zle vidim, ale bo tam naozaj nie je. a je to zamerne?
no a napokon, vo fore je na oblebene pouzite srdiecko
dakujem