Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Bolo to rýchle. Dal som na skúsenosti volodaj-a a astro-a a 2ks ProRide sú už v kufri . Díky za tipy, zbehol som na Krížnu kde mali krásne vystavené asi všetky modely od Thule, tak som vedel porovnať prečo nie Freeride alebo outride či ako sa volajú.
Edit: mal som nutkanie vziať ten model na úchyt vidlice ale keď som si predstavil tú námahu hlavne pri tých nových Fox "rýchlostných" oskách a zas kam dať 2 kolesá, no vyhral Proride.
Na thule máš číslo a podľa neho to objednáš. Alebo mi napíš číslo (kľudne aj do ss) a možno trafíš jeden z tých 10 čo mám doma a ktorých sa chcem zbaviť
V Dubnici nad Vahom je velka firma co poziciava/predava boxy. Budes potrebovat cislo a oni ho urcite budu mat. Bol som tam pre strateny kluc od nosica.
Ten Thule proride mam - naposledy pouzite vcera a v pohode, len ukradnut bike z neho trva asi 8 sekund aj ked je zamknuty. A to je dost pruser, takze som musel vsade parkovat auto tak, aby som nanho videl, co dlhodobo nieje vyhra.
Ten Thule proride mam - naposledy pouzite vcera a v pohode, len ukradnut bike z neho trva asi 8 sekund aj ked je zamknuty. A to je dost pruser, takze som musel vsade parkovat auto tak, aby som nanho videl, co dlhodobo nieje vyhra.
Dik za reakciu, o tomto Thule som toho počítal už veľa a dá sa povedať, že len pozitíva. Zaujímali by ma aj skúsenosti s tým nosičom od Ateri.
Ono nech by som mal na streche, na zadných dverách alebo na guli akokoľvek zamknuty bajk v akomkoľvek nosiči neodidem od auta ďalej nez na dohľad. Dokonca aj ked som mal bajk vnutri v sharane nenechával som ho nikdy bez dozoru. Nosiče su určené na prepravu bicyklov, nie na ich bezpečné uskladnenie.
Áno, ale mám biky na nosiči a dám si prestávku na diaľnici, tak na to buchnem 8mm reťaz a kým som na záchode tak mám malú šancu že mi to zmizne. (Aj keď nikdy nehovor nikdy)
Pri tomto Thule som si dával pozor každú sekundu a preparkovával auto aby bol blízko a podobne.
O zabezpečenie proti krádeži mi nejde, to sa tu vlastne už písalo, že prekonať zámky na tých nosičoch nezaberie skúsenému dlhoprstému viac ako pár desiatok sekúnd. Ja bicykel na nosiči bez dozoru nenechávam. Skôr mi ide o jeho vlastnosti, zaujíma ma, či tu niekto používa ten nosič od Ateri, ako alternatíva k Thule pro ride.
ahoj...nejdem robiť novu tému...poniektorí tu máte proride 591/598...chcem sa spýtať, či je problem bike vyložiť na SX-4 ale pri výške osoby 170cm...neviem si to vyskúšať, nemá ho nikto na okolí...priečniky mam asi najnižšie aké sú - Whispbar45, myslím....ťažné nemám a na dvere do zadu, nepáči sa mi to...tak keby náhodou, ďakujem...
jurajc ja mám SX4 a 164 cm. Nemal som síce Thule na priečnikoch, ale nejaké 3 rôzne no name nosiče.
Keď som mal na strechu nahodiť 3 bajky, tak hrôza... Krajné ešte ako-tak postaviť sa na prah dverí, ale stredný to bol vždy problém... To aby som si so sebou nosil stolček . S Thule by to kvôli tomu upínaciemu ramenu a mechanizmu asi bolo jednoduchšie. Ale odkedy mám nosič na ťažné tak .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: mal som nutkanie vziať ten model na úchyt vidlice ale keď som si predstavil tú námahu hlavne pri tých nových Fox "rýchlostných" oskách a zas kam dať 2 kolesá, no vyhral Proride.
Ďakujem
Prípadné porovnanie s Thule Proride 591? Čo by ste odporúčali?
Dik za reakciu, o tomto Thule som toho počítal už veľa a dá sa povedať, že len pozitíva. Zaujímali by ma aj skúsenosti s tým nosičom od Ateri.
Pri tomto Thule som si dával pozor každú sekundu a preparkovával auto aby bol blízko a podobne.
Prípadné porovnanie s Thule Proride 591? Čo by ste odporúčali?
Mne sa uchyt tej altery nepaci, dost zvlastne uchytenie ktore nebude velmi odolne voci zlodejom
Najlepšie keď na priečniky položíš dosku a skúsiš na ňu postaviť bike. Uvidíš či ideš na doraz, alebo tam máš ešte miesto aby si dosiahol na upínanie
Keď som mal na strechu nahodiť 3 bajky, tak hrôza... Krajné ešte ako-tak postaviť sa na prah dverí, ale stredný to bol vždy problém... To aby som si so sebou nosil stolček