bielu meridu ..... kto mohol vediet , čo ***** znamená ? ja som si to vo všetkej počestnosti skrátila na ***** , na bielu ***** a nechápala tie pohoršené výrazy
ešte na nej trošku polad kokpit, maš to strasne vysoko oproti sedlu, bude ta boleť chrbát...
všetko sa doladí... dnes som ju ledva stihla vybrat z kufra, prehodit spd z meridy , dala som si okruh po dvore a už som sa letela pochváliť a žať pozitivne ohlasy za vidlu naopak a tak ..
radosť mi nekazíš ..... ja som na cesťáku jazdieval ROX6.0 (mal všetko čo som od tachometru požadoval okrem gps :/ rox 10 nevyužijem, privela zbytočných funkcií(pre mňa)
tento tacháč má to čo potrebujem, tj. nastúpané metre, základné funkcie + GPS a nemá hrudný pás (na MTB ho už nejako nechcem) a teda tam ani nebude zbytočne zavadzať políčko so svietiacou 0-ou
tj. s ohladom na to aké funkcie vyžadujem a aké vyslovene nechcem splnil moje požiadavky na 100% a nákupná cena ROX6 a rox 7 je temer totožná.. (hľadal som tacháč do 100€) čo taktiež spĺňa takže som maximálne spokojný čo sa "tabulkových hodnôt týka" teraz už som len zvedavý aká bude reálna skúsenosť pri používaní
blížia sa mi meniny tak som si spravil proste radosť
dobry tachac co sa tyka funkcii, vzhladu atd., ja som tiez uvazoval o kupe niecoho takehoto od Sigmy (asi model ROX 6) ale docital som sa na forach ze dost ludi malo problem s vodotesnostou ROX tachacov od Sigmy. Tak dufam ze na tejto ROX 7 to uz vyrobca nejako doriesil...by som ju kupil aj ja...idealne by bolo to nejako otestovat...napr. dat ten tachac tak na pol hodiny do pohara s vodou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bielu meridu ..... kto mohol vediet , čo ***** znamená ? ja som si to vo všetkej počestnosti skrátila na ***** , na bielu ***** a nechápala tie pohoršené výrazy
nech ti sluzi - a bez odratych kolien
všetko sa doladí... dnes som ju ledva stihla vybrat z kufra, prehodit spd z meridy , dala som si okruh po dvore a už som sa letela pochváliť a žať pozitivne ohlasy za vidlu naopak a tak ..
A nie náhodou milý, rozkošný?
tiriel vymenila si muža za bicykel?
prosím ťa , na bajku za vidna a za tmy na chlopovi , šak mám nejaku tu kondičku a stále na nej pracujem ... uvidim, koho zničím skor
jasné , len teraz ten kotuč nejak nesedí a je na druhej strane ...
Nože sme daj foto
Ak má chlap sedlovku zo železa, tak bicykel
tiriel bajk krásny, krásna farba, modrá je dobrá
Veľa šťastných kilometrov a chlapcov si nevšímaj, vonku sa ochladilo
tento tacháč má to čo potrebujem, tj. nastúpané metre, základné funkcie + GPS a nemá hrudný pás (na MTB ho už nejako nechcem) a teda tam ani nebude zbytočne zavadzať políčko so svietiacou 0-ou
tj. s ohladom na to aké funkcie vyžadujem a aké vyslovene nechcem splnil moje požiadavky na 100% a nákupná cena ROX6 a rox 7 je temer totožná.. (hľadal som tacháč do 100€) čo taktiež spĺňa takže som maximálne spokojný čo sa "tabulkových hodnôt týka" teraz už som len zvedavý aká bude reálna skúsenosť pri používaní
blížia sa mi meniny tak som si spravil proste radosť
dobry tachac co sa tyka funkcii, vzhladu atd., ja som tiez uvazoval o kupe niecoho takehoto od Sigmy (asi model ROX 6) ale docital som sa na forach ze dost ludi malo problem s vodotesnostou ROX tachacov od Sigmy. Tak dufam ze na tejto ROX 7 to uz vyrobca nejako doriesil...by som ju kupil aj ja...idealne by bolo to nejako otestovat...napr. dat ten tachac tak na pol hodiny do pohara s vodou...