O čo vám ide vy "mudráci" ?
Tak po prvé Peter Velits to mal presne tak isto. BMC Switzerland a pod tým mal slovenskú vlajku a po druhé ja dobre viem, že už nie je majster Slovenska v časovke. Ale nepochopil som načo to píšeš. Mne sa páčil ten dizajn ako to mal urobené tak som si to dal urobiť.
O čo vám ide vy "mudráci" ?
Tak po prvé Peter Velits to mal presne tak isto. BMC Switzerland a pod tým mal slovenskú vlajku a po druhé ja dobre viem, že už nie je majster Slovenska v časovke. Ale nepochopil som načo to píšeš. Mne sa páčil ten dizajn ako to mal urobené tak som si to dal urobiť.
ty píšeš že nechápeš príspevok s nápisom norway a kanadskou vlajkou.....no to je také isté ako ten velitsov dres čo je replikou kombinézy z pred x rokov
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ked nechce aby mu to komentovali, tak nech sem nevesia foto.
K predmetu sa da napisat len tolko, ze je to snad este horsie ako moja cestna "kombineza" s napisom "moutainbike"
tiriel a coze taka skora vymena? tento uz prosim nevolaj ***** - od teba to vzdy znelo tak divne
Už žiadna biela ***** , slubujem . A na kocku si este musim najst nejakú peknú nevulgárnu prezývku . No a výmena sa konala hlavne z dovôdu toho,že mi bola merida dlha a dost ma trapila na výjazdoch .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.tshirthell.com/funny-shirts/norway-get-it-thats-not-norways-flag-at-all-thats-why-its-funny/?fdo=&productid=1579&style=z&color=2: CHOOSE COLOR&size=3: CHOOSE A SIZE&stype=&is_fivestar=
https://www.cube.eu/en/products/woman-like-series/access-wls/cube-access-wls-sl-bermudabluenkiwi-2016/
Na to treba odvahu, nazvať gate a dres replikou kombinézy... Rozmýšľam, čo je pravda - nevieš čo je replika, alebo nevieš čo je kombinéza...
ty píšeš že nechápeš príspevok s nápisom norway a kanadskou vlajkou.....no to je také isté ako ten velitsov dres čo je replikou kombinézy z pred x rokov
K predmetu sa da napisat len tolko, ze je to snad este horsie ako moja cestna "kombineza" s napisom "moutainbike"
Minule hejtovali saganov dres,teraz tento.Podla mna to nemyslia zle,ale maju taku uchylku vsetko opic0vat.
vidla je tak ako ma byt
predtym mala meridu
Už žiadna biela *****