dobry tachac co sa tyka funkcii, vzhladu atd., ja som tiez uvazoval o kupe niecoho takehoto od Sigmy (asi model ROX 6) ale docital som sa na forach ze dost ludi malo problem s vodotesnostou ROX tachacov od Sigmy. Tak dufam ze na tejto ROX 7 to uz vyrobca nejako doriesil...by som ju kupil aj ja...idealne by bolo to nejako otestovat...napr. dat ten tachac tak na pol hodiny do pohara s vodou...
Tak bacha oni nikde nepisu ze je vodotesny... Ale vodeodolny... To znamena ze znesie dazd jazdu v mokrom pocasi atd.... A to je docela rozdiel...
Ja som ale s rox6 nikdy nemal problem ani v mokre a to som si uzil dost vela treningov v takom lejaku ze by sa po ceste clnkovat dalo
bimjeam Kupoval - zabudol som znacku ale akysi holandania ci co. No nefungal spravne - nesiel mi nasadit tak som ho musel este DYI modifikovat :] Dufam, ze Tebe sadne OK bez modifikacii.
orvaq Ja mám v pláne ešte zmerať stredový domček a dať sústružníkovi vyfrézovať ešte nejaký mm, aby to bolo zapustené, nie len opreté o rám. Snáď tým nič nepokazím
bimjeam Ak dobre chapem Tvoj zamer tak urobis len dobre ;] Ale najprv si to (ak si tak este nespravil) priloz priamo na bike aby si vedel ci to uz nie je spravene ako chces.
EDIT: Ja som musel odrezat tu stahovaciu maticu lebo mne ten bizbaz co sa vsunie za lozisko nedosiahol dovnutra - proste nesiel osadit. Ako som ho tam krizil tak mi chybal vzdy aspon 1mm aby som ho osadil. Tak som to urezal a teraz pri vyberani ho tam iba vlozim za lozisko a namiesto skrutkovanim voci tomu stahovaciemu "krytu" co sedi na rame to vyrazim z druhej strany stredu skrutkovacom a kladivom. Hlavne aby to pekne sadlo na lozisko a rovnomerne vyrazalo nech sa neskruti v lozku stredu.
Včera mi dorazila pošta z Ukrajiny. Objednané v piatok, dorazilo vo štvrtok, na colnici prepustili bez DPH. Garbaruk na Shimano M8000 34-40-50 zubov + ramienko na prehadzovačku. Dnes som nahodil, foto a popis dám na "Prechod z 3x10 na 1x10"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak bacha oni nikde nepisu ze je vodotesny... Ale vodeodolny... To znamena ze znesie dazd jazdu v mokrom pocasi atd.... A to je docela rozdiel...
Ja som ale s rox6 nikdy nemal problem ani v mokre a to som si uzil dost vela treningov v takom lejaku ze by sa po ceste clnkovat dalo
EDIT: Ja som musel odrezat tu stahovaciu maticu lebo mne ten bizbaz co sa vsunie za lozisko nedosiahol dovnutra - proste nesiel osadit. Ako som ho tam krizil tak mi chybal vzdy aspon 1mm aby som ho osadil. Tak som to urezal a teraz pri vyberani ho tam iba vlozim za lozisko a namiesto skrutkovanim voci tomu stahovaciemu "krytu" co sedi na rame to vyrazim z druhej strany stredu skrutkovacom a kladivom. Hlavne aby to pekne sadlo na lozisko a rovnomerne vyrazalo nech sa neskruti v lozku stredu.
ako kosik odporucam jeden z tychto (vyberanie zvrchu alebo zboku):
http://dolomitybike.sk/kosiky/674-cube-kosik-hpa-top.html
http://www.tribosport.sk/detail/11561/kosik-na-flasu-cube-hpa-sidecage-blue-anodized?ref=heureka
ta farba je skoro ta ista ako farba bajku (najblizsie tej farbe co som nasiel)
práve som sa vrátila z prvej jazdy a teda , som unesená