Nechcem byť zlý...ale Feďo, to je dôsledok toho tvojho negatívneho myslenia. Keď si raz takýto tragéd, mal by si si vystúpiť do svedomia, lebo ak dávaš energiu negatívnych myšlienkam, tak sa negatívne veci okolo teba a tebe dejú. Skoré uzdravenie prajem.
Ber to ako varovanie, že sa máš konečne začať tešiť a neriešiť depresívne sračky.
Serem na bicyklovanie.....predám canyon a hotovo... inak ten karbon nic nevydrzi..koleso celé ani osmicku nema a rám a vidla sa rozpadli, ako keby boli z papiera
Nechcem byť zlý...ale Feďo, to je dôsledok toho tvojho negatívneho myslenia. Keď si raz takýto tragéd, mal by si si vystúpiť do svedomia, lebo ak dávaš energiu negatívnych myšlienkam, tak sa negatívne veci okolo teba a tebe dejú. Skoré uzdravenie prajem.
Ber to ako varovanie, že sa máš konečne začať tešiť a neriešiť depresívne sračky.
FEDERER
tieto slova si nevsimaj - mne to tiez kazdy hovori ale je to somarina. skor si najdi co ta bavi - ak ta bavi bike nenechavaj to tak po jednej buracke. vyspi sa z toho - ozer sa - ale iba raz nie kazdy den a jazdi dalej - na miesta ktore mas rad.
Mňa uz zrazilo auto a nezabilo a tento rok uz vela nechybalo, aby ma zrazilo 3x a dnes ta nehoda... A pred tým 5 rokov ani naznak nejakej takej situácie
ked kolegovi padol cyklista na 4 dni stare BMW, kolega zavolal policajtov, cyklista sa posral zo sumy pokuty... potom sa posral druhy krat, ked mu povedali kolko stoji spoluucast na poistke., myslim ze od vtedy uz jazdi bez sluchatok.. a hej, halkivy som aj ja. napr. na blbcov co sa bez boha kludne opieraju o auto v zapche alebo na cervenej. tento tyzden som dokonca natrafil na curaka co mi tukol do spataku.. co uz. banda idiotov.
Ked ako chodec padnem pri prechadzani prechodu na kolegove BMW a poskriabem mu lak, tiez na mna zavolaju policajtov a budu hrozit spoluucastou ? Zaujima ma to /aj na zaklade coho/ .... v niektorych pripadoch totiz poskriabany lak na 4 dnovom BMW moze byt to najmenej, co majitela postihne
Mňa uz zrazilo auto a nezabilo a tento rok uz vela nechybalo, aby ma zrazilo 3x a dnes ta nehoda... A pred tým 5 rokov ani naznak nejakej takej situácie
A zajtra robim doobeda
ty si už tie sracky a problémy privolávas sám. Tebe sa musi samemu so sebou fest ťažko žiť .
Hlavné je,ze si ok a skús trochu preladiť na pozitívnu frekvenciu
Fedo - canyon urcite nepredavaj, mrzelo by ta to. Jazdi dalej, len defenzivnejsie. Napriklad prave kruhace su pre cyklistu smrt, tam treba radsej pribrzdit, rozhliadnut sa a pripadne aj pockat, cyklista na nich nema nikdy prednost.
Skoda ze nemas blizko les, to by bol mtb bajk jasna volba. Ale nevadi, proste jazdi defenzivnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
FEDERER
tieto slova si nevsimaj - mne to tiez kazdy hovori ale je to somarina. skor si najdi co ta bavi - ak ta bavi bike nenechavaj to tak po jednej buracke. vyspi sa z toho - ozer sa - ale iba raz nie kazdy den
co robis zajtra okolo 9:00?.... pozyvam ta v SC na kavu
(nezvratný osud)
??? vyhrám ho zajtra ???
Este ze to bola len oktavka. Do bmw by som sa nepustil
A zajtra robim doobeda
Oktavka ? No vidíš , mne tak zriedlo ,že to za nami otočí , že som si ani poriadne nevšimla ,koho sme obmedzili
Ked ako chodec padnem pri prechadzani prechodu na kolegove BMW a poskriabem mu lak, tiez na mna zavolaju policajtov a budu hrozit spoluucastou ? Zaujima ma to /aj na zaklade coho/ .... v niektorych pripadoch totiz poskriabany lak na 4 dnovom BMW moze byt to najmenej, co majitela postihne
A zajtra robim doobeda
Hlavné je,ze si ok a skús trochu preladiť na pozitívnu frekvenciu
Hybaj do SN .... pozyvam ja
Skoda ze nemas blizko les, to by bol mtb bajk jasna volba. Ale nevadi, proste jazdi defenzivnejsie.