Dnes som si dal tú Maríkovú. cely singel ma neuveritelných 17km takmer vkuse. Samozrejme nieje pre každého kedže je velmi technicky a na niektorých miesta prebieha tazba. Ale prenasal som tak 2-3 krát. zaciatok modra TZT a záver bol pre mna najlepší. škoda že tú poslednu čast ked sa prejde popod vlek jazdí málo ludí resp vobec malo ludí jazdi kedze v knihe bola posledna Silva a Roman:) . Treba mat GPX lebo je tazke na niektorých miestach trafit ale vyrezane S na strome je signal. Dá sa to cele absolvovať v sedle kto ma dobru techniku a je to aj velmi zábavné neustale balancovat s bikom. Kto je nemá tak nech tam ani nechodí:) Takze AMENAci sup sup treba to tam íst rozjazdit
dnes Nizke Tatry, cast hlavneho hrebena od Zamostskej hole az po Košarisko, potom bohužial zlá voľba / modra tz popod Ondrejsku a Raztocku holu, takmer nonstop v prerastenej kosodrevine sme pretlcali 2 hodiny ledva nejako biky /nedoporucujem ani najhorsiemu nepriatelovi
Inak to bol taky pre nas nostalgicky vylet, niektore useky se isli cca po 18 rokoch
inak uz to tu niekto daval ze je nie je moc na bike ta modra staci citat a za 2 z Kosariska to uz na Prasivu nie je daleko, to by ste kricali od nadsenia na Hiadelskom s.
inak uz to tu niekto daval ze je nie je moc na bike ta modra staci citat a za 2 z Kosariska to uz na Prasivu nie je daleko, to by ste kricali od nadsenia na Hiadelskom s.
Citala som,nenasla som,pytala som sa aj Forxa tu z fora,ale nepovedal ze je to totalna blbost
Takze tak
modra tz popod Ondrejsku a Raztocku holu, takmer nonstop v prerastenej kosodrevine sme pretlcali 2 hodiny ledva nejako biky /nedoporucujem ani najhorsiemu nepriatelovi
Nam to s lukas6s8p a Martinom trvalo menej /ak si dobre pamatam/, nebolo to sice bohvieco, ale zazil som horsie , tu sa aspon dalo s bajkom celkom rychlo chodit .. len sa cudujem, ze sa smejes mne, ze chodim turistikovat s bajkom a sama ides na jedno z dost zlych miest bajkom
Nam to s lukas6s8p a Martinom trvalo menej /ak si dobre pamatam/, nebolo to sice bohvieco, ale zazil som horsie , tu sa aspon dalo s bajkom celkom rychlo chodit .. len sa cudujem, ze sa smejes mne, ze chodim turistikovat s bajkom a sama ides na jedno z dost zlych miest bajkom
edit: aha, uz vidim
Tak ty mas lepsiu prax v tlaceni biku, oproti tebe som amater
dve hodiny to boli z Kosariska pod odbocku na Raztocku holu aj s cucoriedkami a brusnicami
Dalo sa rychlo chodit ? Tak asi sme isli inakade
dve hodiny to boli z Kosariska pod odbocku na Raztocku holu aj s cucoriedkami a brusnicami
Ani nie, tento rok minimum .. nebolo s kym , stabilny partak privelmi pracovne vytazeny
Aha, takze brusnice, tak to potom ano , to je aj dako moc rychlo
Asi by sa mala zalozit tema "horsie bajkovatelne tereny" tam nahliadnes a vies. Ale ak niekedy niekde budes pocut, ze PaloTT vravi, ze "tato cesta je v horsom stave", tak utekaj odtial ako sa len da
No inak je ale pravda, ze v Rumunsku ma museli partaci zastavit, nevadilo mi nic a zbabelo sme sa vratili /ale dobre bolo /
No, rychlo .. niekde hej, ale ako pisal Lukas, mam detsky bicykel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak to bol taky pre nas nostalgicky vylet, niektore useky se isli cca po 18 rokoch
Citala som,nenasla som,pytala som sa aj Forxa tu z fora,ale nepovedal ze je to totalna blbost
Takze tak
Máme posledný suchý deň.
Hybaj do terénu!
Nam to s lukas6s8p a Martinom trvalo menej
Ja som sa miestami cítil ako ježek v kleci
Ani nie, tento rok minimum .. nebolo s kym
Aha, takze brusnice, tak to potom ano
Asi by sa mala zalozit tema "horsie bajkovatelne tereny" tam nahliadnes a vies. Ale ak niekedy niekde budes pocut, ze PaloTT vravi, ze "tato cesta je v horsom stave", tak utekaj odtial ako sa len da
No inak je ale pravda, ze v Rumunsku ma museli partaci zastavit, nevadilo mi nic
No, rychlo .. niekde hej, ale ako pisal Lukas, mam detsky bicykel
33,19 km * DST
2:17 min. * TIME
14,53 km/h * AVG
70,31 km/h * MAX
581 m * UP
Pohodičkové tempíčko