iron.hide niekto to aj testoval ze to je pevnejsie,alebo zase jedna baba rikala? najdi mi vypocet nejaky, rad sa na to pozriem a aj realny test na testovacich masinach...musia byt vysledky nejake
testy ci je to pevnejsie pred alebo po ... zjavne tu vacsina nemala statiku,dynamiku,mechaniku ani len na strednej skole nieto na vysokej ... to ze to jazdil,neznamena to ze to je pevnejsie a bezpecnejsie
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
uz ked som pltkoval tak bolo jasne ze tam kde sme lepili dieru bola lod pevnejsia oproti zvysku. nevidim dovod preco by to bolo pri biku ine. samozrejme v mieste opravy je aj o 50-100percent amterialu viac. ktory je vdaka tomu pevnejsi. nie nemam vysoku skolu
zo stránky carbonfactory.sk , čiže asi o tom niečo vedia mňa by skôr zaujímalo, či mali nejaký názor na kvalitu spracovania toho ráfika, keďže pokiaľ ma pamäť neklame, ide o čínsky LB
canopus - majitel Carbonfactory tu na fore tusim nie je, ale mozno AdMich by mohol nieco o tom vediet.
kukni napriklad na moj ram Epic - na prvej fotke je vidno tenku hranu, na ktorej drzal cely hlavny stredovy cap. Na druhej fotke je to uz cele vystuzene a toho materialu tam je odost viac.
zo stránky carbonfactory.sk , čiže asi o tom niečo vedia mňa by skôr zaujímalo, či mali nejaký názor na kvalitu spracovania toho ráfika, keďže pokiaľ ma pamäť neklame, ide o čínsky LB
Ziadny nazor na kvalitu nebol vyhoda bola ze je hookless. ono tychto demolacii na LB ale aj Ibis je na nete neurekom.Proste karbon rafiky na prudke narazy su citlive hlavne na rockgarden. Pretomam aj na zadnom vyssi tlak 2bar.
testy ci je to pevnejsie pred alebo po ... zjavne tu vacsina nemala statiku,dynamiku,mechaniku ani len na strednej skole nieto na vysokej ... to ze to jazdil,neznamena to ze to je pevnejsie a bezpecnejsie
o tomto sa nemienim handrkovat s nikym,kto nema vysokoskolske vzdelanie v odbore statika,mechanika,materialove inzinierstvo apod
Ty sa nemienis handrkovat?A kde si nabral,ze ma niekto chut sa tu handrkovat s Tebou?
Ja som mal statiku, dynamiku aj mechaniku uprimne viem s nej uz hovno Tiež mam opravovane koleso jedine kedy to cítim tak je to pri takom slabsiom brzdeni (je na to mieste troska viac materialu) a to ze už nieje tak vyvazene proste ked zdvihnem bicykel tak sa kúsok pootočí neopravovane stoji.
Klasická statika, mechanika ani dynamika by ti pri výpočte pevnosti kompozitov ako je karbónový rám aj tak nepomohla. Nevraviac o tom, že tu sa jedná skôr o pružnosť a pevnosť . Je dosť zložité to správne namodelovať a nasimulovať aj s použitím numerických metód ako je metóda konečných prvkov. Nevraviac o tom, že každá oprava s použitím iných vlákien a inej živice by mohla dávať iné výsledky.
Skôr by nejaké výsledky dali nejaké deštrukčné / nedeštrukčné metódy skúšania, ale ani nie nie sú stopercentné. Osobne by som jazdil a neriešil moc.
Tak mne praca od carbonfaktory vydrzala pri druhom naraze, ram praskol na uplne inom mieste... co sa tyka prace nebola 100% mozno aj kvoli narocnemu tvaru ramu, ale neriesil som to
canopus: neboj nic, az praskne blok v Mochovciach, tak kludne ho posli do carbonfactory, spravia to (ale davaj to potom ako listovu zasielku, aby s tym nemali problem)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo ja tomu neverim
Skoda ze som to nevedelll ..... Nabuduce
kukni napriklad na moj ram Epic - na prvej fotke je vidno tenku hranu, na ktorej drzal cely hlavny stredovy cap. Na druhej fotke je to uz cele vystuzene a toho materialu tam je odost viac.
Ziadny nazor na kvalitu nebol vyhoda bola ze je hookless. ono tychto demolacii na LB ale aj Ibis je na nete neurekom.Proste karbon rafiky na prudke narazy su citlive hlavne na rockgarden. Pretomam aj na zadnom vyssi tlak 2bar.
veď len presunieš magnet tachometra oproti miestu kde to bolo opravované
bobris díki za tip tie 320gramové 29er ráfky som zaradil na zoznam komponentvo na budúce kolesá
Ty sa nemienis handrkovat?A kde si nabral,ze ma niekto chut sa tu handrkovat s Tebou?
Skôr by nejaké výsledky dali nejaké deštrukčné / nedeštrukčné metódy skúšania, ale ani nie nie sú stopercentné. Osobne by som jazdil a neriešil moc.
Dávam fotky z netu ... všetko veľkosť L a sadlo to na 90% ... tých 10% je moje brucho
Toto sú tie rukavice? http://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/force-ultra-tech-zimne-rukavice-45939.html
-30% Endura Apparel Cleaner a Re-Proofer impregnačný a čistiaci sprej na oblečenie 300ml
9,49 € -30%
MOC 13,59 €