Caute. Ak ste z Presova alebo z Kosic, viete poradit, kde sa da najlepsie nakupovat? Mam skusenosti z predajne bicygeľ v presove. Su dobri ale aj trocha predrazuju. Alebo sa znackove komponenty predavaju v priblizne rovnakych cenach? Poradte, treba urobit servis pred sezonou, preto aj tato otazka:
Nazdar, som z PO a nakupujem vacsinou v bicygli(koli sortimentu). Vedia zohnat asi vsetko...samozrejme, ceny nemaju take ako na e shopoch ale to sa da cakat. V kamennych shopoch su naj ceny asi v kaktuse(BA), ale to je trochu od ruky:)
pre porovnanie zhanal som nove otocne radenie Sram X.7, v Bicygli mi ho ponukali okolo 2400,-Sk bez gripov a v Sportrysy som ho objednal a kupil za 1620,-Sk vratane gripov (je pravda ze bezne ho predavaju za 1800, ale aj tak je rozdiel vyrazny), co sa tyka servisu suhlasim, ze su dobri (inde som zatial nebol takze nemusi to byt objektivne) , ale obchod predrazeny a v niektorych veciach podla mna o dost, dalej som zhanal sedlovku na Author priemer 30,2 povedali mi ze pod 1000Sk nekupim, zasiel som do predajne Author oproti kostolu a hla za 327,-Sk Kalloy, sorry ale clovek musi byt blby aby si najprv nepozistoval ceny a hned kupil u prveho, co sa tyka internetoveho predaja kupil som ram author traction 05´alu 6061 hydroform + ihz ritchey aj s postovnym za 3550,-Sk mailom sme dohodli termin a ram prisiel z ciech do 3dni platil som na dobierku najprv som ho ale skontroloval, v obchodoch pod 4900,-ani nekupis ak tak starsi model
Jasne a ked mas v rysoch este zlavu tak sa da:) V bicygli sa da dobre dohodnut, ak sa s nimi poznas...tu prvu cenu co ti povedia ber ako cenu do jednania:)
to akoze mi daju zlavu 800,-Sk ? alebo sme na arabskom trhu ? mam rad seriozne jednanie a nie handrkovanie sa ked mi inde daju hned lepsiu cenu, napriklad Author ma este vyhodu splatkoveho predaja cez Cetelem kde zaplatis 1/10 z ceny a potom 9 splatok bez navysenia ! oni robia quatro a preplatis celkom dost
to v bicygli sa predava takymto sposobom? BERIEM HO AKO VELMI NESERIOZNY SHOP!!! to fakt ako u arabasov...este tomu chyba iba aby Vas z ulice zacali tahat za rukav do obchodu...
2oakley: prehanas;) Konieckoncov skusam sa na cene dohodnut takmer v kazdom obchode. Prave to je vyhoda konkurencneho prostredia, da sa poukazat na ceny a akcie inych. Je to bezna vec. Staci trosku asertivity.
konkurencny boj beriem ze cena sa da zjednat do zlavy niekolkych percent, ale nie takym sposobom ako je pisane vyssie...potom je jasne ze sa maloobchodnikom mali aj 50% rabat
Som pocul ze je v PO nieco take ako velkosklad (bike komponents a tak) niekde na vypadovke...ale neviem kde... Je to pravda?, bol tam z vas niekto?, tam by to urcite bolo lacnejsie ako v shopoch,nie.
V dnesnej dobe internetu sa takmer vsetko da kupit na nete. Samozrejme vynimka su veci, ktore treba vyskusat (obuv, oblecenie). Takze mnohe veci sa uz nemusia zhanat po kamennych obchodoch ale pekne v papuckach doma. Aj ked to klasicke nakupovanie ma iste caro.
to akoze mi daju zlavu 800,-Sk ? alebo sme na arabskom trhu ? mam rad seriozne jednanie a nie handrkovanie sa ked mi inde daju hned lepsiu cenu, napriklad Author ma este vyhodu splatkoveho predaja cez Cetelem kde zaplatis 1/10 z ceny a potom 9 splatok bez navysenia ! oni robia quatro a preplatis celkom dost
nechces nahodov mastne sladke a zadarmo
ono je to tak dostanes zlavu z ceny tovaru aj 800 sk ale aj ten tvar musi cenovo zodpovedat tej zlave.A po dalsie ked si novy zak.nepocitaj z velkov zlavou v ziadnom obchode.
Caute. Ak ste z Presova alebo z Kosic, viete poradit, kde sa da najlepsie nakupovat? Mam skusenosti z predajne bicygeľ v presove. Su dobri ale aj trocha predrazuju. Alebo sa znackove komponenty predavaju v priblizne rovnakych cenach? Poradte, treba urobit servis pred sezonou, preto aj tato otazka:
Servis jednoznacne Bicigel PO lepsieho mechanika ako Fero v PO nepoznam
Som pocul ze je v PO nieco take ako velkosklad (bike komponents a tak) niekde na vypadovke...ale neviem kde... Je to pravda?, bol tam z vas niekto?, tam by to urcite bolo lacnejsie ako v shopoch,nie.
Áno pokiaľ hovoríme o tom istom je pravda, že v minulosti bol veľkosklad na výpadovke smerom na Vranov n/Topľou konkrétne oproti Dopravnému podniku. Ale ten už nefunguje najmenej dva roky.
poslednykrat bol ten velkosklad ako je skola pre nepocujucich- v priestoroch SPSS hned ta prva modra brana z ulice
zdravim...
chcem sa opytat kde v PO sa da zohnat nejaka integrala od 661 najlepsie, alebo nejaky produkt vhodny aj na lyze... hmm ?
skusal som velomet - len nejaka bellka, bicigel - len na bike, sport rysy - 0 bodov...
robim totizto freeride a zacinam citit potrebu chranit si aj papulu
skusal som velomet - len nejaka bellka, bicigel - len na bike, sport rysy - 0 bodov...
Myslim, ze si vycerpal vsetky moznosti v ramci PO. Je tu este par predajni, kde predavaju dvojkolesove vozitka, ale o bicykloch sa hovorit velmi neda. A o prislusenstve a doplnkovom tovare uz vobec nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Bicygel maju v PO najlepsi servis
to si mu pomohol...
2Biker skus pozriet v nejakych starsich temach. urcite tu bol spominany kontakt (tusim aj t.c.) na nich a potom im kludne mozes brnknut
nechces nahodov mastne sladke a zadarmo
ono je to tak dostanes zlavu z ceny tovaru aj 800 sk ale aj ten tvar musi cenovo zodpovedat tej zlave.A po dalsie ked si novy zak.nepocitaj z velkov zlavou v ziadnom obchode.
Servis jednoznacne Bicigel PO lepsieho mechanika ako Fero v PO nepoznam
Áno pokiaľ hovoríme o tom istom je pravda, že v minulosti bol veľkosklad na výpadovke smerom na Vranov n/Topľou konkrétne oproti Dopravnému podniku. Ale ten už nefunguje najmenej dva roky.
poslednykrat bol ten velkosklad ako je skola pre nepocujucich- v priestoroch SPSS hned ta prva modra brana z ulice
chcem sa opytat kde v PO sa da zohnat nejaka integrala od 661 najlepsie, alebo nejaky produkt vhodny aj na lyze... hmm ?
robim totizto freeride a zacinam citit potrebu chranit si aj papulu
Myslim, ze si vycerpal vsetky moznosti v ramci PO. Je tu este par predajni, kde predavaju dvojkolesove vozitka, ale o bicykloch sa hovorit velmi neda. A o prislusenstve a doplnkovom tovare uz vobec nie.