Kategórie
Bike-techŠkaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách # MTB # celoodpružený # vidlica # rám # skúsenosti # diskusia # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 2. 9. 2007 o 4:13
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-6% Rocky Mountain Instinct Alloy 50 29 bicykel, grey/beige
3 759 €
-6%
MOC 4 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Kroska asi nema 12kWh, ci ?
Po rovine v zavetri za inym vozidlom je rekord nieco okolo 270km/h, ak som dobre videl na wikine. /a ano, rychlejsie nez typek dolekopcom/
100 km / hod je už asi hranica, kde končí ovládateľnosť,
To neviem co si skusal, ale ja som pri 83km/h pri dlhom alpskom zjazde, nemal ziaden problem na mtb a to som nemal nijak zvlast tuhe kolesa. Zrejme si mal dake sunty , nie slusne kolesa
čo tak prípadne si skúsiť nejakú zákrutu ? skús si to tak pol hodiny
Ten ebike o ktorom bola rec nebol urceny na trial. A kroska a trial je rozdiel. Vykon motora elektro alebo spalovaci zalezi co clovek od toho pozaduje. 12kW akykolvek pohon na vahu 50kg nieje zly pomer. Ked si kusok starsi tak urcite pamatas na DDR a trabant. Je /bol/ to dvojtakt a vykon? 20kW . Nemci presli na tom celu Europu. A predstav si ze 100km/h to dalo...samozrejme nie do kopca
pri tej rýchlosti na takejto chobotine nejdeš na voľnobeh dole kopcom, ale kľudne aj do kopca, ( samozrejme nie 12% ) a prenášaš brutálny výkon na zadné koleso,
ja som si vyskúšal cca 3000 W, ( napr. obyčajná cykloreťaz + kazeta to neprenesie ) a mal som tam hrubšiu reťaz ako ten týpek na tom elektrobajku.
na ovládateľnú jazdu proste potrebuješ ťažký liatinový ráfik, ktorý sa vôbec nedeformuje
ak ten elektrobajk dá fakt 12000 W, tak ako je postavený je hodne nebezpečná mašina.
na Rohatke?
pri tej rýchlosti na takejto chobotine nejdeš na voľnobeh dole kopcom, ale kľudne aj do kopca, ( samozrejme nie 12% ) a prenášaš brutálny výkon na zadné koleso,
ja som si vyskúšal cca 3000 W, ( napr. obyčajná cykloreťaz + kazeta to neprenesie ) a mal som tam hrubšiu reťaz ako ten týpek na tom elektrobajku.
na ovládateľnú jazdu proste potrebuješ ťažký liatinový ráfik, ktorý sa vôbec nedeformuje
ak ten elektrobajk dá fakt 12000 W, tak ako je postavený je hodne nebezpečná mašina.
ta asi pises po latinsky Srsne
https://paddle8.com/auction/robin-williams/
http://www.nuclearblast.de/en/products/bandmerch/fahraeder/utb/slayer-subrosa-utb-bike-large-black.html