Glevo Pod snehom su asi posledne 2 km, cesta bola vychodena, no postupne sa vytvara z toho kasa. Tlacil som dokopy asi 30m, pretoze to bolo s mojimi zodratymi pneu bez sance.
Glevo Pod snehom su asi posledne 2 km, cesta bola vychodena, no postupne sa vytvara z toho kasa. Tlacil som dokopy asi 30m, pretoze to bolo s mojimi zodratymi pneu bez sance.
Asi si pockam kym to zmizne alebo poriadne nasnezi, topiaci sneh meniaci sa na kasu fakt nemusim
Dva týždne hnusné upršané zasnežené veterné zmrznuté počasie pod Tatrami. Dnes konečne super výjazd. Tatranská Lomnica pekne rozkvitá mám z toho príjemný pocit už to začína vyzerať na úrovni.
veru , dnes bolo v Tatrách krásne sice som ich očumovala len z auta , vo Velkej Lomnici som doobeda minula až dvoch cyklistov ( ktorým som tiško zavidela a tocila krk , či to nieje niekto z okolia KK ,npr.Glevo .. ) , ale vynahradila som si to poobede u nás . I ked , tie Ta3 na bajku by som dnes brala všetkými desiatimi
Anglicka pomsta si dala dnes pauzu - vystriedalo ju sice slnko ale so silnym vetrom - aspon nebolo treba utierat soplik - bol odviaty vetrom No wind/windstopper od hlavy po paty a ide sa -
BN - Tr. Jastrabie - Inovec - Panska Javorina - Topolciansky hrad - Duchonka - Kulhan - Nemecky - M.Hoste - BN
Kondicka odisla aj s letom do teplych krajin - 76km, 4h jazdy, 6h celkovo, prevysenie vraj okolo 2250m
V lese sucho, na paradu - este stale je vela zelenych listov a nema to tie spravne farby.
PS: na vecernej bicyklovej prechadzke som stretol kone - nikde ani nohy. Presli okolo mna a sli dalej - asi tiez na prechadzke Esteze sme sa nestretli v zjazde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ahoj, prosim ta aku siroku osu mas na hollowgramoch? dik
dik. mam v tom trochu chaos, tyzden dozadu som skladal bike, nesedela linka, museli sme dat hollowgram osu uplne mimo papierove teorie.
(Rychlebske stezky - sjezdy)
Asi si pockam kym to zmizne alebo poriadne nasnezi, topiaci sneh meniaci sa na kasu fakt nemusim
viac foto tu :
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/photos/?tab=album&album_id=1756570727929039
veru , dnes bolo v Tatrách krásne
BN - Tr. Jastrabie - Inovec - Panska Javorina - Topolciansky hrad - Duchonka - Kulhan - Nemecky - M.Hoste - BN
Kondicka odisla aj s letom do teplych krajin - 76km, 4h jazdy, 6h celkovo, prevysenie vraj okolo 2250m
V lese sucho, na paradu - este stale je vela zelenych listov a nema to tie spravne farby.
PS: na vecernej bicyklovej prechadzke som stretol kone - nikde ani nohy. Presli okolo mna a sli dalej - asi tiez na prechadzke