toho roku, po nutenej dvojrocnej prestavke....hmmm.... od jula cca 1000? ale ja davam kratke (1 - 2) hodinove aj ostre stupaky cca 8 az 12km a potom pohoda dolukopcom....
No tak to jazdíš asi s mobilom vo výťahu Alebo ti to appka pekne skresluje, ak nebývaš v nejakej vysokohorskej oblasti, tak mi to číslo príde prinajmenšom podozrivé. Predsalen pri hodnote 38m/km to vychádza cez 1500 nastúpaných metrov na 40km výjazd, to často je taká maratónska hodnota.
bobris Nechcem spochybňovať tvoje výkony. Mám iba takú faktickú. Tvoje nastúpné metre vs najazdené km dávajú viac ako 1000m na každých cca 26km? To je viac nastúpaných metrov ako na dlhej trase na Dubnickom maratóne, resp. 119km trasa Salzkamergut trophy. To kde jazdíš? V Dolomitoch? Respektíve čím meriaš?
bimjeam ,co je na tom akoze cudne, da za vyjazd napr. 2x martinky ,v malej fatre tiez , napr. my sme teraz v slanskych urobili tiez 1600 vyskovych na nejakych 29 dlzkovych ...
Naposledy upravil kvakob dňa 18.10.2016 - 14:06:09, celkovo upravené 1 krát.
bobris Nechcem spochybňovať tvoje výkony. Mám iba takú faktickú. Tvoje nastúpné metre vs najazdené km dávajú viac ako 1000m na každých cca 26km? To je viac nastúpaných metrov ako na dlhej trase na Dubnickom maratóne, resp. 119km trasa Salzkamergut trophy. To kde jazdíš? V Dolomitoch? Respektíve čím meriaš?
tak stačí sa pozrieť na jeho bajky a uvedomiť si čo za cykloodvetvie asi robí
bajk vynesieš aj na skalnaté pelso a po červenej by to malo byť zjazdné na am/en bajku smerom dole(výškové ti nabehnú jak hovado a pritom vzdialenosť skoro žiadna
Ale tak jazdí aj tu len vzdy taha hned na nejaký kopec. Takže pokial nechodiš nejake dlhe asfaltové prechody a autom sa dovezieš pod kopec je to realne
To je všetko v poriadku. Ako som napísala. nechcem spochybňovať. Aj ja dokážem dať výjazd s veľkým prevýšením. A keď už hovoríš o type bajkov o to viac sa čudujem. Na ťažkom AM/Enduro bajkou sa musí stúpať do kopca ešte ťažšie ako na chrťom bajku, či? A tu sa bavíme o priemere za celý rok. To znamená, že rovno z domu vždy stúpa 10% stúpaním do kopca? Žiadne presuny po rovine, žiadne výjazdy s malým prevýšením? Počíta do toho aj výjazdy lanovkou v bajkparku?
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.