nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Cavendish ? Až príliš sa naučil vyhrávať a nikto mu neberie aký ma v koncovke ešte výkonový potenciál , ale to jeho špurtovanie za posledné roky sa asi zmenilo. Už som si myslel že sa trošku polepšil , no na dráhe v Riu ma presvedčil o opaku. Škoda.
Na margo Sagan . Peťo je hlavne človek ktorý je od väčšiny o level vyššie a to nielen výkonnostne, ale hlavne svojím správaním.
V mojom prípade ničím neovplyvnil môj vzťah k cyklistike a pravdu povediac mi dosť lezie na nervy , keď od prvej etapy ktorú vyhral na TDF po mne vykrikujú Sagan ked som na výjazde .
Pritom nikdy som nemal taký dres a ani mať nechcem . My máme svoje
Jednoznacne ma talent a je aj sikovny ale sympatie teda u mnohych nema a ani sa tomu necudujem.
A to som jazdil jeho ediciu prilby a keciek od S-Works ale to suviselo cisto s mojimi dizajn preferenciami a nie s nim ako osobou ;]
Klobuk dolu pred chalanmi.
nie, nestacil, lebo by ste si na to neklikli. Takto aspon vidno, ze Cav vyhral najviac podujati/etap v celej historii. OK, mozno ho raz predbehne Sagan, ale zatial to plati.
aj LA bol makač, ale choval sa jak blb a z časti aj preto dopadol ako dopadol..
A nezabudnime, že aj Pharmstrong je legenda, ale to je už úúúplne iná kapitola...
Ohladom Cava- pozrite si spurt a sledujte jeho. On zvolil zly smer, kde ho zablokovali, na moment to tam aj hamoval. Stredom by sa mozno prelaktoval a Peta spravil. Len takto prejst zozadu je to aj o stasti. Peto mal super stasticko, ze mal volny priestor vpravo.
A nezabudnime, že aj Pharmstrong je legenda, ale to je už úúúplne iná kapitola...
Pharmstrong
ale spochybnil... taky Ledavi pisal, ze Mark sa len nechava doviezt na pasku (asi autobusom alebo autom.. neviem ci ist v baliku znamena ist zadarmo) a potom vystreli... isto ho tak doviezli na tu pasku vo vsetkych tych jeho vitazstvach spomenutych na predoslej strane...
este budem za hnidopicha... z tych co boli vcera na podiu, viete kto mal gule na to tahat s*****? Boonen! on je u mna najvacsi sampion.. a teraz ma vyminuskujete a zdupete pod ciernu zem, Katko mi da dozivtny ban, ale napisem to... tajne som dufal, ze Boonenovi by to tento rok mohlo cinknut na zlato
no ale dost.. mame 2 nasobneho majstra... to nas moze tesit najviac, a nie natahovat sa tu kto vyssie docika.
o tom je to predsa skoro vždy
Možno nejazdí v balíku na ceste keď sa idú gule na terezíny a tiež to nie je brnkačka sa tam len tak udržať. Nech si to skúsi